28. srpna 2014 • 11:30

Božský volej i výsměch až do brány. Kat Sparty prošel do LM

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tady si fanoušci (nejen) Sparty představovali právě českého mistra. Jenže do čtvrtého předkola Ligy mistrů prošlo švédské Malmö a ve středu dotáhlo svou jízdu až do základní skupiny milionářské soutěže. A Salcburku nedalo i díky dvěma fantastickým gólům pražádnou šanci.



Malmö sice v prvním zápase play off o Ligu mistrů padlo 1:2, v odvetě na domácí půdě ale smetlo rakouského mistra 3:0. Demolici načal Markus Rosenberg proměněnou penaltou už v 11. minutě.

O pár minut později pak přišla luxusní paráda v podání Magnuse Erikssona. Ten napřáhl z téměř třiceti metrů a levačkou poslal nádherný volej za záda brankáře Gulacsiho.

To už byl pro Malmö postupový výsledek, který zpečetil šest minut před koncem opět Markus Rosenberg. A zase to stálo za to - Simon Kroon rozjel smrtící brejk a parádně poslal míč Rosenbergovi před prázdnou bránu.

Jenže 31letý útočník si míč ještě zasekl, vykoupal dobíhajícího obránce i gólmana, a pak teprve rozvlnil síť. Prostě tohle slavné vítězství si chtěl pořádně užít…

VIDEO | Podívejte se na všechny góly Malmö

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud