16. září 2014 • 16:39

Vaclík a Suchý zaujali ve Švýcarsku: Zmuchlali Ronalda už dopředu!

Autor: ČTK, iSport.cz, pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

S Basilejí je čeká výjimečný zápas. Brankář Tomáš Vaclík a obránce Marek Suchý dnes zahájí Ligu mistrů na hřišti Realu Madrid. Rozruch vzbudila dvojice českých fotbalistů už před výkopem. V upoutávce pro stanici Prima Cool, která utkání vysílá, si předávají plakát s Cristianem Ronaldem a spol., zmuchlají ho a odhodí pryč.



Jejich kousku si všimli také ve Švýcarsku. Nejprodávanější noviny Blick uvedli článek o propagačním klipu titulkem "Vaclík provokoval Ronalda!" A za způsob, jakým umocnili náladu před velkým šlágrem si vysloužili uznání. "Nezaměnitelné video koluje po internetu s nadpisem Kdo je Cristiano Ronaldo? To je výzva! To je provokace," neskrývá Blick nadšení.

Tomáš Vaclík a Marek Suchý vzbudili svým gestem ve Švýcarsku pozornostFoto internet
Sám Václík Vaclík považuje „Bílý balet" za nejlepší tým z nejlepších, nejvíce je zvědavý na gólmana Ikera Casillase a právě držitele Zlatého míče za loňský rok Cristiana Ronalda. „Těším se na to moc a myslím, že i celá Basilej. Proti Realu asi nikdy nehrála, takže si ho všichni přáli a splnilo se to," řekl bývalý brankář Sparty.

Doufá, že švýcarský šampion nebude pro favorizovaný Real příliš lehkým soustem. „Věřím, že odehrajeme takové zápasy, aby se na to vzpomínalo jenom v dobrém. Já chci hlavně odvést dobrý výkon. Když to řeknu blbě, tak příprava je jednodušší, protože ty hráče každý z televize zná a ví, jak se chovají," konstatovala letní posila Basileje.

VIDEO | Podívejte se na propagační klip s Vaclíkem a Suchým, který vzbudil velkou pozornost ve Švýcarsku

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud