16. září 2014 • 21:34

VIDEO: Made in Czech! Suchý dal na Realu vlastní gól Vaclíkovi

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na největší zápas kariéry bude chtít obránce Basileje Marek Suchý raději rychle zapomenout. V zápase základní skupiny Ligy mistrů na půdě Realu Madrid totiž otevřel skóre nešťastným vlastním gólem. Jeho kolega z reprezentace i klubu brankář Tomáš Vaclík byl bez šance. Basilej prohrála na Santiago Bernabeu 1:5.



Smolný moment pro Suchého přišel ve 14. minutě. Do té doby přitom předváděla obrana Basileje zodpovědný a bezproblémový výkon. Síla domácího Realu se ale projevila.

Nutno dodat, že český obránce nebyl v celé situaci ten největší viník. Pravého obránce „bílého baletu“ Nacha totiž nejdříve úplně vypustil Suchého spoluhráč a český stoper musel všechno hasit.

Marek Suchý při pokusu zastavit Garetha Balea.
Marek Suchý při pokusu zastavit Garetha Balea.

Jenže Nachův centr skončil na hrudi Suchého tak nešťastně, že míč zapadl nechytatelně na přední tyč. Brankář Vaclík se sice ještě snažil celou situaci zachránit, na prudký míč však neměl šanci reagovat. S trochou nadsázky se tak Marek Suchý může pochlubit tím, že jako první Čech „skóroval“ za Real Madrid.

Vlastní gól navnadil Cristiana Ronalda a spol. k dalším kouskům. Defenzivu Basileje překonali celkem pětkrát...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud