18. září 2014 • 17:39

Pozor na NOS! Kanonýr Ibrahimovič si ve zdi chránil svoji chloubu

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník PSG Zlatan Ibrahimovič prostě nepřestane udivovat. Kromě úžasných akcí a gólů dokáže vždy překvapit momentem, který se stane okamžitě hitem. Tentokrát se na internetu šíří fotka, jak si ve zdi na hřišti Ajaxu chrání kromě rozkroku i nos.



Neuvěřitelné góly, skvělé patičky. Ale také fauly ve stylu kung fu, pohlavky a velkohubá prohlášení. To všechno už od útočníka Zlatana Ibrahimoviče známe. Na hřišti Ajaxu ale ukázal něco, co ještě k vidění nebylo.

Ve zdi, která má zabránit gólu z přímého kopu soupeře, si hráči tradičně kryjí slabiny, někteří si druhou ruku dají raději i na hlavu. „Ibra“ měl ale jiné starosti, rukou si kryl svůj výrazný nos, čímž pobavil nejednoho fanouška.

Zlatan Ibrahimovič si chránil ve zdi svůj nos Zlatan Ibrahimovič si chránil ve zdi svůj nosFoto Twitter.com

Zápas na hřišti Ajaxu, kde Ibrahimovič začínal svoji kariéru, byl každopádně pro kanonýra speciální. Zajímavého přivítání se mu dočkalo od fanoušků, kteří před zápasem vyvěsili transparent se vzkazem „Vítej zpět synu Boží“.

Ibrahimovič to po zápase komentoval svým způsobem. „Jestli tím synem Božím mysleli mne? Samozřejmě,“ odvětil zvědavým novinářům, kteří vtipně upozornili, zda fanoušci Ajaxu nemysleli jiného bývalého hráče klubu obránce Van der Wiela.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud