30. září 2014 • 23:40

Barcelonu zničil trpaslík! Je ještě menší než Messi a trefil se hlavou

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
PRVNÍ DOJEM: Vsetín by si měl pomoct přesilovkami. Naskočí do baráže Jágr?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Má ještě o 4 centimetry méně než Lionel Messi, hráči jako Mathieu nebo Busquets jsou proti němu obři. Přesto se záložník PSG Marco Verratti v zápase Ligy mistrů s Barcelonou střelecky prosadil. A věřte či ne, skóroval hlavou z rohového kopu! I jeho tak trochu kuriózní branka pomohla k výhře francouzského mistra nad katalánským sokem 3:2.



Verratti je velice talentovaný a skvěle technicky vybavený fotbalista. Se svojí výškou 165 centimetrů ale není těžké odhalit jeho slabinu. V Barceloně už ovšem dobře vědí, že ani při rohových kopech ho není radno podcenit.

Italský reprezentant totiž menší vzrůst nahrazuje dobrým výskokem a především skvělým výběrem místa. Právě díky tomu mohl v prestižním duelu s Barcelonou slavit nečekaný úspěch.

 

To když si při útočném rohu chytře zaběhl na zadní tyč a hlavičkou překonal špatně vyběhnuvšího gólmana Ter Stegena. Z Verrattiho zásahu byl příjemně překvapený i trenér Laurent Blanc, který si s úsměvem na rtech nechápavě klepal na čelo.

PSG i zásluhou trefy Verrattiho překvapení dokonalo a zdolalo Barcelonu 3:2. Díky tomu je tak ve své skupině první, Katalánci mají po dvou zápasech 3 body.

David Beckham si na tribuně před zápasem PSG s Barcelonou popovídal s Patrickem Kluivertem
David Beckham si na tribuně před zápasem PSG s Barcelonou popovídal s Patrickem Kluivertem

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud