2. října 2014 • 11:52

Haló, nech mi míč! Rosického obral o ŠANCI hrdina Arsenalu

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Z útočníka Arsenalu Dannyho Welbecka se stal hlavní hrdina večera při vítězství nad Galatasarayem Istanbul 4:1 v Lize mistrů. V jinak velmi povedeném utkání měl i slabší chvilku. Ta přišla na konci 73. minuty, kdy připravil o velkou šanci střídajícího Tomáše Rosického. A možná i o gól. Českému záložníkovi, který bojuje o stabilnější pozici v londýnském klubu, by se v současném rozpoložení náramně hodil.



MATCH OVERVIEW LEGACY
1. 10. • 20:45
Arsenal FC
Arsenal FC
4:1
ONLINE
1. října
20:45
Galatasaray Istanbul
Galatasaray Istanbul
Góly

Domácí: 22. Welbeck, 30. Welbeck, 41. A. Sánchez, 52. Welbeck

Hosté: 63. Yilmaz

Sestavy

Domácí: Szczęsny – Chambers, Mertesacker (C), Koscielny, Gibbs – Flamini, Cazorla – Oxlade-Chamberlain (68. Rosický), Özil (77. Wilshere), A. Sánchez (62. Ospina) – Welbeck.

Hosté: Muslera – Kaya, Melo, Chedjou – Sari (69. Bulut), Kurtulus (46. Altintop), Sneijder (C), Džemaili, Telles – Yilmaz, Panděv (69. Bruma).

Náhradníci

Domácí: Ospina, Bellerín, Rosický, Wilshere, Coquelin, Podolski, Campbell

Hosté: Bolat, Balta, Çamdal, Altintop, Bruma, Adin, Bulut

Karty

Domácí: Flamini, Szczęsny (č)

Hosté: Melo, Džemaili

Rozhodčí

Rocchi – Cariolato, Giallatini

Stadion

Emirates Stadium, London

Tady jsem, pošlete balon ke mně… Tomáš Rosický mával při velké šanci Arsenalu rukama, ale nebylo mu to nic platné. Akce, kterou sám rozjel, mohl o chvíli později také zakončit. Stačilo, aby Welbeck na něj pustil centr ze strany. Před brankářem soupeře čekal kapitán české reprezentace zcela sám – byla by to stoprocentní šance, ze které mohl padnout pátý gól domácích.

Welbeck však vyskočil a nepřesně hlavičkoval. Rosický se jen zklamaně předklonil, anglický kanonýr se na zemi usmíval.

VIDEO: Akci najdete od minuty 72:50 (video 28:05)

Letní posila z Manchesteru United měla už dávno splněno. Hattrickem odpověděl Welbeck všem, kteří ho kritizovali za slabé využívání šancí. Až z toho byl sám zaskočený. "Zapomněl jsem si vzít míč na památku! Nejsem na to zvyklý, snad si ho ještě budu moci vzít později," tvrdil Welbeck v rozhovoru pro televizní stanici Sky Sports.

"Dneska v sobě probudil instinkt zabijáka," pochválil útočníka trenér londýnského celku Arséne Wenger. O Rosickém se nevyjadřoval, navzdory řadě zraněných ho nepostavil do základní sestavy. Dostane větší úlohu při nedělním šlágru Premier League proti Chelsea?

Tak akce začala... Zcela nehlídaný Rosický čeká na míč, říká si o něj máváním rukamaFoto Repro YouTube

Tak akce pokračovala... Rozjetý Welbeck cítil šanci na další gól, ale hlavičkoval mimo. Rosický se míče nedočkalFoto Repro YouTube

Tak akce skončila... Rosický zklamaně v předklonu. Taková šance se mu v Arsenalu v poslední době naskytne jen výjimečně.Foto Repro YouTube

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud