Stanislav Hrabě
23. ledna 2015 • 19:40

Zlatan v Lize mistrů nasází ŠEST gólů Plzni, tipují ve Francii

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

To by byl zápis do knihy rekordů! Nikdo dosud nedal v jednom utkání Ligy mistrů šest gólů, tím borcem se podle předpovědí časopisu France Football stane až švédský snajpr ve službách Paris Saint-Germain Zlatan Ibrahimovic. A nasype je 21. října 2015 do sítě českého zástupce Viktorie Plzeň!



Předpověď má i konkrétní podobu přesných tref. Jedna z penalty, další z přímého kopu, lob hlavou, skokem vlevo, lišáckou fintou, vrcholem se stane zásah v akrobatickém pádu patou.

„Jsme rádi, že si nás tak renomovaný časopis všiml,“ bere novinovou předpověď  s úsměvem Pavel Pillár, tiskový mluvčí plzeňského klubu. „A moc nás těší, že náš klub časopis posunul už do základní části Ligy mistrů. Uděláme pro to všechno jak v nejvyšší české soutěži, tak v případné kvalifikaci, abychom toho dosáhli,“ slibuje za celý hráčský a trenérský kolektiv.

Podle předpovědi renomovaného časopisu France Football vstřelí Zlatan Ibrahimovic šest gólů Viktorii Plzeň Podle předpovědi renomovaného časopisu France Football vstřelí Zlatan Ibrahimovic šest gólů Viktorii PlzeňFoto Sport

Co by se stalo, kdyby Plzeň skutečně narazila na švédského odstřelovače? „Už jsme měli s ním tu čest, když kopal za AC Milán,“ vrací se Pillár do září 2011, kdy Viktoria podlehla italskému týmu na slavném San Siro 0:2. „Jeden gól dal z penalty sám, na druhý přihrál,“ odtajňuje Ibrahimovicovu potenci. „Na odvetu do Prahy už ale nepřijel,“ upozorňuje Pillár.

Nyní by se švédský reprezentant představil v dresu Paris Saint-Germain. „Pokud by k tomu skutečně došlo, budeme se snažit, aby předpovídaný střelecký rekord nenaplnil,“ burcuje Pillár hráče s dostatečným předstihem.

Nic není tedy jistého. Ani to, že držitel francouzského titulu Paris Saint-Germain bude vystupovat v Lize mistrů. Po 21 kolech je až na třetím místě, přímou účast mají zajištěnou jenom dva nejlepší.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud