26. února 2015 • 11:40

Suárez popírá kousnutí. V Anglii mě chtějí zničit, zlobí se útočník

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

V úterý vstřelil Manchesteru City dva góly, jenže když sedl k počítači, Luis Suárez o sobě na internetu četl i nemilé zprávy. Po sociálních sítích se šířily záběry jeho souboje s obráncem Demichelisem, kde se jeho obličej dostal do kontaktu s argentinským reprezentantem. Suárez jakékoliv provinění odmítá a víní anglická média z nenávistné kampaně.



Stal se hlavním hrdinou večera, dvěma góly v úterním osmifinále Ligy mistrů skolil Manchester City. Útočník Barcelony Luis Suárez ale přesto musel poslouchat, zda na hřišti opět těžce nepřestřelil.

Média dopodrobna rozebírala jeho souboj s Martinem Demichelisem. Na záběrech vypadalo, že uruguayjský snajpr kousnul do ruky svého soupeře. Pokud by to tak bylo, šlo by o obrovský průšvih, Suárez totiž podobný incident už udělal třikrát.

Suárez ale popírá, že by něco takového Demichelisovi provedl. "Dal mi ruku na krk," bránil se v rozhovoru pro uruguayskou rozhlasovou stanici Sport 890 výtečný kanonýr s problematickou pověstí. Za poslední kousanec do ramene Itala Chielliniho ze světového šampionátu vyfasoval čtyřměsíční zákaz fotbalu a tučnou pokutu.

Souboj Luise Suáreze s Martinem DemichelisemFoto Repro youtube.com

Souboj Luise Suáreze s Martinem DemichelisemFoto Repro youtube.com

Souboj Luise Suáreze s Martinem DemichelisemFoto Repro youtube.com

Osmadvacetiletý hráč posílil Barcelonu v létě, kvůli trestu od FIFA začal sezonu až na konci října. V úterý si poprvé zahrál na Ostrovech od chvíle, co opustil Liverpool a přestoupil do Španělska.

Suárez v Anglii není zrovna populární, publikum v Manchesteru (městský rival Liverpoolu) na něj během utkání na City hlasitě pískalo. Informace o možném kousnutí Demichelise začala jako první přinášet britská média.

Právě ta útočník viní z nepřátelského tlaku. "Chtějí mě zničit," povzdechl si. "Chápu, proč tohle chtějí. Chtějí, abych měl problémy. Jsou naštvaní za to, co jsem Anglii provedl na mistrovství světa (v zápase skupiny vstřelil dvě branky). Ale asi zapomněli, že jsem v Anglii hrál. Mohli by mi prokázat trochu respektu."

Ze souboje s Demichelisem ale další obří skandál téměř jistě nebude. UEFA serveru goal.com potvrdila, že v zápise o utkání žádná zmínka o konfliktu nebude, tudíž nebude nic řešit. Demichelis ani Manchester City rovněž žádnou stížnost na Suáreze podávat nebudou.

Tady jsem! Luis Suárez vstřelil proti Manchesteru City dvě branky
Tady jsem! Luis Suárez vstřelil proti Manchesteru City dvě branky

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud