21. dubna 2015 • 12:10

I když vypadneme, v Bayernu zůstanu, slíbil Guardiola před Portem

Autor: hp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

ONLINE 20:45 | Před rokem vyhučel Bayern Mnichov v Lize mistrů s Pepem Guardiolou na lavičce v semifinále s Realem Madrid jasně 0:1 a 0:4. Letos je blízko vyřazení už ve čtvrtfinále proti Portu, které bude dnes v Allianz Aréně hájit domácí výhru 3:1. Přesto kouč Pep Guardiola slibuje, že smlouvu dodrží až do konce. Bez ohledu na dnešní výsledek. Kontrakt mu vyprší za rok v létě.



„Ve středu budu mít volno, čtvrtek trénink a samozřejmě příští rok budu v Bayernu. to je moje budoucnost,“ reagoval s úsměvem na předzápasové tiskové konferenci kouč Bavorů na dotazy žurnalistů ohledně budoucnosti a zájmu Manchesteru City, o kterém se začíná spekulovat.

„Bayern je velký klub, takže nemůžete říci, že jste v pohodlné situaci. Když vyhrajete, jste génius. Jestliže prohrajete, máte hodně problémů, ale to je prostě součást této práce. Vím, že to nebude jednoduché, ale jsem na sto procent optimistou, že to zvládneme,“ řekl Španěl

V odvetě bude velmi pravděpodobně stále postrádat Francka Ribéryho , ale k dispozici by měl mít už Bastiana Schweinsteigera .Ten v úterý na svůj Twitter umístil vzkaz: „Dnes nás čeká jedna z největších výzev v sezoně.“

Ano, Bayern chce vyhrát na všech frontách. Už v sobotu může doma s Hertou oslavit v předstihu mistrovský titul a stále je ve hře o domácí pohár. „To mě dojímá, když vidím, kolik máme problémů. Ale vím, v jakém jsem klubu a zisk titulu a domácího poháru je málo. Jen „treble“ je dostačující pro kluby jako Real Madrid, Barcelona či Bayern Mnichov,“ připouští Guardiola. Aby měl šanci na zisk i třetí cenné trofeje v této sezoně, musí o dvě a více branek srazit Porto.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud