23. dubna 2015 • 16:59

Henry sepsul Chicharita za oslavu: Měl jít radši děkovat Ronaldovi

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Z náhradníka se stal hrdinou. Útočník Realu Madrid Chicharito, který nastoupil ve čtvrtfinále Ligy mistrů proti Atlétiku jen kvůli zranění Karima Benzemy, rozhodl o postupu svého týmu. Ne všichni ho ale oslavovali. Na paškál si mexického forvarda vzal legendární Thierry Henry.



Chicharito toho v této sezoně příliš nenahrál. Občas nastoupil jako střídající hráč, často zůstal jen na lavičce. V klíčový moment ale Realu pomohl. Rozhodl důležitou bitvu městských rivalů a zařídil postup „Bílého baletu“ do semifinále Ligy mistrů.

Henry ale z jeho výkonu dvakrát nadšený nebyl. „Měl dvě velké šance, které nedal,“ připomněl bývalý vynikající fotbalista, který momentálně pracuje jako expert pro televizi Sky Sports.

Na rozhodujícím gólu měl podle Henryho největší podíl Cristiano Ronaldo , který Chicharitovi přihrál. „Tohle je Ronaldův gól. To on zápas změnil. Viděl lépe postaveného spoluhráče a dal mu skvělou přihrávku,“ řekl.

VIDEO | Chicharitův gól po přihrávce Cristiana Ronalda

„Nelíbí se mi, že Chicharito slavil, jako kdyby vyhrál mistrovství světa. Měl se otočit a jít děkovat Ronaldovi,“ tvrdil Henry.

I Henry toho ale za svůj postoj dost schytal. Opřel se do něj například expert respektovaného britského deníku Telegraph Jason Burt. „Od Henryho to bylo nevychované a navíc špatně zhodnocené,“ napsal ve svém komentáři.

Za svého spoluhráče se postavili i fotbalisté Realu. „Jsem za něj hrozně šťastný. Ten gól si zasloužil,“ řekl Sergio Ramos . „Prožívá těžkou sezonu. Ale je to příkladný profesionál, který vždy odevzdá maximum,“ doplnil trenér Carlo Ancelotti.

Samotný Chicharito si nehodlal nechat svůj velký den zkazit. „Každý gól mi dodává sebevědomí. Tento byl prací celého týmu. Chtěl bych poděkovat všem, kteří mi věřili,“ vzkázal mexický útočník.

Javier Hernandez slaví rozhodující branku utkání
Javier Hernandez slaví rozhodující branku utkání

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud