17. července 2015 • 14:17

Sparta se začne ihned připravovat na CSKA. Bičík z losu nadšený není

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Sparty se o možnost hrát Ligu mistrů porvou s ruským CSKA Moskva. Hráči i trenér Zdeněk Ščasný věří, že jejich tým nemusí hrát v tomto duelu druhé housle. Zároveň nepočítají s tím, že je bohatý soupeř podcení. „Byl bych samozřejmě rád, kdyby nás podcenili, ale byl bych zároveň blázen, kdybych tomu věřil,“ svěřil se pro klubový web brankář David Bičík.



Ščasný už před losem nechtěl řešit konkrétního soupeře a nyní se k tomu postavil stejným způsobem. „Z té pětice soupeřů by si člověk asi nevybral ani jeden tým, o kterém by mohl říct, že to bude snadné. To bylo jasné hned,“ řekl pro oficiální web Sparty.

„Okamžitě se začínáme připravovat na CSKA, soupeře jsme si zpracovali dopředu, takže teď se zaměříme na tým z Moskvy,“ dodal Ščasný. Zkušený kouč je mimo jiné spokojený s tím, že jeho tým odehraje první zápas venku.

Brankář David Bičík naopak netajil, že CSKA mezi jeho vysněné soupeře nepatřil. „Nejsem z toho losu nadšený, přál jsem si Monaco, ale na druhou stranu vím, že jsme si nemohli vybírat. Pokud chceme uspět a postoupit, tak musíme porazit CSKA,“ tvrdil.

Záložník Marek Matějovský pro změnu zavzpomínal na poslední vzájemné zápasy v Evropské lize z roku 2010. „Tenkrát to byl jasný favorit skupiny, což svým postupem tehdy potvrdil. Nepídil jsem se předem po tom, jak mají možní soupeři poskládané týmy, ale samozřejmě se všeobecně ví, že v Rusku jsou bohaté kluby a mají velké možnosti. Určitě nás čeká hodně kvalitní tým.“

Všichni sparťané se každopádně shodují v tom, že udělají maximum pro to, aby si splnili velký sen. Tedy postup do Ligy mistrů. Vítězství ve dvojzápase 3. předkola je nutným předpokladem.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud