Jakub Dvořák
4. srpna 2015 • 19:20

Lafata? Trenér nám řekne, jak ho máme bránit, říká obránce CSKA

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sotva přiletěli a hned je polilo obrovské horko, které v Praze panuje. Víc než nepříznivé počasí, však výpravu CSKA trápí výsledek prvního zápasu v Moskvě. „Remíza 2:2 hraje do karet Spartě, my musíme střílet góly,“ řekl na tiskové konferenci před odvetou trenér Leonid Sluckij. Přidal se k němu i obránce Alexej Berezuckij. „Spartě dává ten výsledek větší šance,“ myslí si zkušený zadák.



Čeká je velké napravování. Doma hráči CSKA zápas se Spartou lehce podcenili a nyní musí o postup bojovat, zatímco domácímu týmu stačí k postupu remíza 0:0, či 1:1.

„Spartě dává ten výsledek větší šanci. Obdrželi jsme od ní dvě branky, což se nám třeba v lize zatím nestalo,“ řekl o šancích na postup obránce Berezuckij. Podobně mluvil i trenér Leonid Sluckij. „Sparta má matematickou výhodu. My musíme střílet góly,“ ví kouč CSKA.

LAFATA: Snad nás nakopne výhra nad Baníkem
Video se připravuje ...

Když však měl popsat současnou sílu letenského mužstva, stále si nebyl moc jistý. „Víte, těch informací stále nemáme mnoho. V ligovém utkání s Baníkem udělala Sparta hodně změn, takže není jasné, s čím vyrukuje. Požene ji však plný stadion, a proto si myslím, že bude velmi silná.“

Po prvním utkání schytalo ruské mužstvo od domácího tisku velkou kritiku. Armádní tým byl kritizován především za hrubky v obraně. „S kritikou jsme souhlasili, byla oprávněná. Tým je pod určitým stresem, víme, o co jde, ale to ví i Sparta. Máme však zkušené hráče, kteří by nám měli pomoct,“ doufá trenér Sluckij.

Pozor si musí dát především na sparťanského kapitána Davida Lafatu, jenž v prvním zápase nehrál. „Lafata? (šeptá si s trenérem), je možné, že bude hrát. Podíváme se na video a trenér nám ještě řekne, jak máme bránit,“ řekl Berezuckij.

SLUCKIJ: Pomůže nám zkušenost s takovými zápasy
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Sparta - Ostrava 3:1. Trápení utnul kapitán Lafata
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud