Pavel Janega
5. srpna 2015 • 09:37

Sparta před odvetou: Co mluví pro její postup a co pro výhru CSKA?

Autor: Pavel Janega
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

2:2. Takový výsledek uhrála pražská Sparta v prvním zápase 3. předkola Ligy mistrů proti CSKA Moskvě. Dnes ji čeká na domácím hřišti odveta. Co mluví ve prospěch letenského celku a co je výhodou pro moskevský klub?



PLUSY PRO CSKA

INTUITIVNÍ ÚTOK Je nesmírně těžké tomu čelit, notabene když sparťanská obrana ještě není v ideálním rozpoložení. Rychlý kombinační a mimořádně sehraný útok je největší zbraní CSKA.

VELKÁ STABILITA Sparta čelí klubu po všech stránkách velmi dobře vedenému z ekonomického i sportovního hlediska. Pohyby v kádru jsou minimální, kostra týmu spolu hraje čtyři roky a více.

MIMOŘÁDNÉ INDIVIDUALITY Tošič nebo Dzagojev nejsou kusovky z fotbalové trafiky, ale hráči, v nichž anglická Premier League viděla prototypy budoucí hry. Mimořádné individuality rozhodují zápasy.

PLUSY PRO SPARTU

PRŮBĚŽNÝCH 2:2 Byť je to výsledek, který se dá šmahem vyzmizíkovat, Sparta začne odvetu tak jako tak v lepší pozici. Nemusí se hnát za góly, stačí remíza 0:0 i 1:1.

OBRANA SOUPEŘE Už první utkání v Moskvě Letenským ukázalo, že obrana CSKA je prostupná, pomalá, děravá. Když bude potřeba vstřelit gól, není to pro Spartu neřešitelné.

NÁVRAT LAFATY Tohle není obyčejný návrat, kouč Zdeněk Ščasný má zpátky kapitána, skvělého střelce a týmový stěžeň. David Lafata by klidně mohl být rozhodující vahou v odvetě.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud