6. srpna 2015 • 12:43

Fanoušek na Letné hajloval do kamery! Tam se někdo zbláznil, divil se Bosák

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před zápasem na Spartě panovaly obavy spíš z divokých fanoušků CSKA Moskva, kterých do Prahy dorazilo kolem pěti stovek. Odveta 3. předkola Ligy mistrů se nakonec odehrála z tohoto pohledu v klidu. Největší úlet utkání ale předvedl jeden domácí příznivec, který přímo v televizním přenosu zahajloval.



Na konci poločasové přestávky ještě panovala na Letné dobrá nálada. Český vicemistr vedl 2:1 a měl blíž k postupu, než ho ve zbytku zápasu ztratil. Televizní kamery si krátce před výkopem všímaly fanoušků, kteří si užívali slibně rozjetý zápas.

Zaměřily se i na dvojici fanoušků ve sparťanských dresech, kteří se rukama bili do prsou a užívali si příjemný letní fotbalový večer. Zničehonic se však za ně postavil polonahý mladík a s pohledem upřeným do kamery zahajloval!

Rychle přišel střih, ale tento krátký moment zaskočil i komentátora ČT Jaromíra Bosáka. „Ale ten pozdrav tedy nevím. Tam se někdo regulérně zbláznil,“ divil se fanouškovi s nacistickým pozdravem.

Jak závažné následky může mít podobné chování pro tohoto jedince, není jasné. Klub bude záznam utkání teprve podrobně rozebírat.

Fanoušek CSKA Moskva slaví jeden z gólů svého týmu proti Spartě
Fanoušek CSKA Moskva slaví jeden z gólů svého týmu proti Spartě

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud