16. září 2015 • 12:45

Hop do bazénu! Fanoušky baví skok Ramose i „práskač“ Ronaldo

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Internetoví vtipálci, kteří nemají v lásce Real Madrid, si zase užili své… Bílý balet sice ve svém úvodním duelu v Lize mistrů doma spláchl Šachtar Doněck 4:0, když Cristiano Ronaldo nasázel hattrick, ale virtuálním prostorem letí spíše skok plavmo Sergia Ramose. Navíc druhý gól Realu padl z penalty, která patří do kategorie vymyšlených…



Ukrajinský tým v prvním poločase předváděl celkem sympatický výkon a domácího favorita nepouštěl do žádných větších šancí, doplatil ale na hrubku brankáře Pjatove, po které Benzema poslal Real do vedení 1:0.

Chvilku poté se domáhal Real penalty, když v pokutovém území skončil na zemi Sergio Ramos . Pravda je, že si ho obránce Šachtaru v první chvíli trochu za dres přidržel, pak ale obránce, o kterého v létě hodně stál Manchester United, předvedl dost kuriózní skok hlavou napřed, který se stal vděčným terčem všemožných vtípků…

Ramos pak ještě zvládl rozhodit rukama ve vzteku, že se nepískala penalta, pak už se ale chytil za rameno, které si při svém labutím skoku zřejmě zranil.

Ronaldo hlásil penaltu za záda

Penalta se pro Real nicméně pískala ve druhé půli – a rozhodně se pískat neměla. Cristiano Ronaldo ve vápně napřáhl svou levačku, nebezpečnou střelu ale zvládl zablokovat zády ve skluzu Darijo Srna. Ronaldo sice vehementně ukazoval na loket, jakoby šlo o ruku, chvíli to ovšem vypadalo, že se bude hrát dál.

Jenže brankový asistent měl jiný názor, signalizoval hlavnímu Ivanu Bebekovi, že o hraní rukou šlo, a Real tak nakonec desítku opravdu kopal. A „hlásič“ Ronaldo ji pak bez problémů proměnil a nasměroval Bílý balet přeci jen k jasné výhře.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud