17. září 2015 • 09:53

Hororová fotka! Shaw ukázal ošklivě zraněnou nohu po operaci

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už je po operaci. Obránce Luke Shaw z Manchesteru United, kterému v úterním utkání Ligy mistrů ošklivě zlomil soupeř Hector Moreno nohu, má za sebou úspěšnou operaci. A krátce po ní ukázal, jak je noha nyní vypadá. "Děkuji všem za zprávy, nemohu popsat, jak moc zničený jsem. Moje cesta k uzdravení začíná právě teď, vrátím se silnější," slíbil na twitteru Shaw.



Co se přesně stalo? Běžela patnáctá minuta utkání, když se Luke Shaw dostal s míčem do vápna PSV Eindhovenu. Obrat ho o něj chtěl Hector Moreno, s míčem ve skluzu však trefil i obráncovy nohy. Čistý zákrok měl ale bolestivou dohru. Shawa museli ze hřiště po dlouhém ošetření odnést ze hřiště a poslat rovnou do nemocnice. Tam mu hned druhý den nohu operovali.

Nyní na internet umístil fotografii znázorňující důsledek Morenova skluzu. "Cítím se opravdu špatně, protože jsem způsobil tohle zranění. Je mi to opravdu líto," omlouval se po utkání sedmadvacetiletý obránce PSV. "Sice jsem hrál míč, ale v téhle situaci vůbec nezáleží, jestli to byl faul," pokračoval.

Zranění Luke Shawa z Ligy mistrů
Zranění Luke Shawa z Ligy mistrů

"Je to hrozné. Ten kluk přišel do Manchesteru United v osmnácti, měl těžké začátky a nyní hraje už druhou sezonu fantasticky. Pak se ale stane tohle," neskrýval smutek kouč Rudých ďáblů Louis van Gaal. "Když dorazil do šatny, nemohl jsem mu nic říct, měl na sobě kyslíkovou masku a plakal," vysvětlil.

A jak dlouho bude mladý obránce mimo hru? "Nejsem lékař, takže nemohu říci, jak dlouho to bude trvat. Má dvojitou zlomeninu, myslím si, že nebude hrát asi šest měsíců, ale záleží jak se to vyvine. Nezahraje si v Lize mistrů skupinovou fázi, ani nic jiného. Doufám, že se vrátí ještě v téhle sezoně," uvedl kouč Van Gaal na tiskové konferenci.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud