4. listopadu 2015 • 12:56

Válka trvá. Fanoušci City vybučeli hymnu Ligy mistrů PÍSEMNĚ

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jsou vynalézaví a nehodlají se vzdát. Fanoušci Manchesteru City přišli na další způsob, jak dát najevo svůj odpor vůči UEFA. Už dříve bučeli při hymně Ligy mistrů, za což však hrozí jejich klubu postih. Při úterním utkání v Seville zkusili protestovat také trochu jiným způsobem.



Hodinu před výkopem, když známá znělka zazněla na stadionu poprvé, fanoušci bučeli ještě zřetelně nahlas. Když došlo na další přehrání těsně před začátkem zápasu, vytasili se s písemným bučením. V ruce drželi papíry s písmeny BOO a bučení pravděpodobně také zaznělo z jejich hlasivek. „Kvůli hlasité hudbě z reproduktorů však bylo přehlušeno,“ referoval zpravodaj listu Daily Telegraph z utkání, které skončilo vítězstvím lídra anglické Premier League 3:1.

Již před zápasem příznivce v jejich počínání podpořil i trenér Manuel Pellegrini. „Myslím, že má každý právo bučet, nebo protestovat proti různým věcem,“ řekl chilský kouč. Ještě přímější byl kapitán Vincent Kompany, který disciplinární řízení považuje za „vtip.“ „Není nic svatého na hymně Ligy mistrů,“ sdělil novinářům.

Jasno o tom, zda čeká Manchester City nějaký postih, bude za dva týdny po zasedání disciplinární komise UEFA.

Fanouškům Manchesteru City se nelíbí praktiky UEFA
Fanouškům Manchesteru City se nelíbí praktiky UEFA

 

Témata: 
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud