25. listopadu 2015 • 17:25

Alexis umí vše! Zpracoval míč krkem a kličkoval s ním na hlavě

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dal dva góly, na jeden nahrál a rozhodl tak o výhře Arsenalu v Lize mistrů nad Dinamem Záhřeb 3:0. Stačí? Že ne? Tak dobře, ofenzivní záložník Alexis Sánchez totiž umí ještě mnohem víc! Nadšené fanoušky udivil hned dvěma neobvyklými kousky.



Alexis Sánchez se od svého příchodu z Barcelony zařadil okamžitě mezi klíčové muže Arsenalu a dokazuje to skoro každý zápas. Góly střílí i připravuje, fanoušci si ho zamilovali pro jeho bojovný styl a impozantní kousky.

V duelu se Záhřebem to reprezentant Chile potvrdil. Jen žasnout museli diváci, když si zpracoval míč zadní částí těla, konkrétně krkem. A i když měl možná trochu štěstí, balon se mu odrazil přímo do běhu! Ukázkové zpracování.

VIDEO | Alexis si zpracoval míč krkem

V jinou chvíli si zase dovolil pět hlaviček v řadě. Vůbec mu nevadilo, že byl v běhu a bránil ho hostující hráč. Naopak si tím pomohl a dostal se před něj.

VIDEO | Alexis postupoval s míčem na hlavě (čas 0:10)

Pro ty, kteří spíše než kudrlinky preferují efektivitu, se zase předvedl Alexis v jiných momentech. To když nádherně přihrál na první gól Mesuta Özila a pak sám dva vstřelil.

Tenhle chlápek prostě umí vše, na co si vzpomenete.

Wenger žertoval: Nejsem spořivý. Počkejte, až vás někam pozvu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud