26. listopadu 2015 • 14:07

Rozruch na Juventusu! Útočník měnil s Tourém dres už o pauze

Autor: pro
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Samotný zápas mezi Juventusem Turín a Manchesterem City (1:0) nenabídl bůhvíjaký fotbal, a tak se řeší všelijaké střípky. V tomto případě výměna dresů mezi Paulem Dybalou a Yayou Tourém. Na tom by nebylo nic zajímavého, kdyby ji oba borci nepředvedli už po prvním poločase. "O přestávce proto nemám pochopení," nechápal uznávaný trenér Harry Redknapp. 



Právě končil první poločas utkání, když kamery na stadionu Juventusu zabíraly hráče odcházející do šaten. V tom nešlo přehlédnout domácího útočníka Dybalu a  Tourého, jak si vzájemně měnily dresy.

Tento zvyk patří k zápasům po celém světě, nikoliv však o poločasové přestávce. Podivil se nad tím i trenérský veterán Harry Redknapp, který utkání analyzoval v televizním studiu.

"Dokážete si představit Vinnieho Jonese, jak si o přestávce mění dres?" položil řečnickou otázku, a dal vzpomenout na bývalého svěřence, který nešel pro tvrdou ránu daleko. Omluvou pro Redknappa nebylo ani to, že anglický klub už měl dopředu postup jistý.

Redknappovi oponoval bývalý anglický reprezentant Owen Hargreaves, který se hráčů zastal. "Je vidět, že pro mladého Argentince je hráč typu Tourého velkým vzorem. Copak mohl  říct ne?" obhajoval Hargreaves poločasový výstup. "Nelíbí se mi to. Po zápase s tím nemám problém. O poločase ne,“ stál si za svým Redknapp.  

Není to poprvé, co je za podobný prohřešek pranýřován hráč z Anglie. V minulé sezoně Ligy mistrů si v poločase vyměnili dres Mario Balotelli a Portugalec Pepé. Známý italský rebel tak učinil, i když jeho Liverpool prohrával s Realem Madrid 0:3 a sám předváděl hanebný výkon.

V Česku je nejznámější příhoda, jak hráči Viktorie Plzeň naháněli hvězdy Barcelony. Dres Lionela Messiho byl vzácným suvenýrem, a tak se strhl boj mezi Václavem Pilařem a Milanem Petrželou.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud