10. prosince 2015 • 04:10

Neuvěřitelné! Nejlepší střelci Chelsea? 1. Willian, 2. Vlastňák

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ta Chelsea má kliku. V londýnském klubu je v téhle sezoně všechno vzhůru nohama, týmu se moc nedaří. A když je nejhůř, nepomůže jí žádná z hvězd, ale světe div se, vlastní gól soupeře. Ten vytáhl Chelsea z bryndy už pětkrát v sezoně, naposledy v Lize mistrů proti FC Porto. Lepší je v žebříčku střelců jen Brazilec Willian se sedmi zásahy.



Hvězda vedle hvězdy, známé jméno se v sestavě Chelsea mačká vedle ještě zvučnějšího, jenže střelce aby tým ze Stamford Bridge pohledal. V Premier League se tým „blues“ v koncovce trápí, v Lize mistrů je to o chlup lepší, ale také to není žádná hitparáda. Třináct gólů dává týmu Josého Mourinha jen o dvě trefy lepší střeleckou vizitku než má třeba v Realu Madrid sám Cristiano Ronaldo…

O tom, že Chelsea vlastní branky soupeřů pomáhají, se mohli přesvědčit i fanoušci v Lize mistrů. Do vedení se „blues“ v duelu s FC Porto, v němž šlo o postup, poslal londýnský celek vlastňákem Marcano. Stejný luxus nabídlo anglickému týmu v Champions League i Dynamo Kyjev. Tam Chelsea vedla po vlastním gólu Dragoviče. V prvním případě Mourinhův tým vyhrál 2:1, duel s Portem pak 2:0.

Dosavadním bombarďákem číslo 1 je v této sezoně zatím Brazilec Willian se sedmi zásahy. Na druhém místě žebříčku střelců pak najdeme kolonku s číslem pět a doplňkem vlastní góly. Až pomyslný bronz drží hroťák Costa se čtyřmi góly, který má do ideální fazony ještě daleko.

Brazilec Willian je v téhle sezoně nejlepším střelcem Chelsea. Potvrdil to i v utkání Ligy mistrů proti Portu.
Brazilec Willian je v téhle sezoně nejlepším střelcem Chelsea. Potvrdil to i v utkání Ligy mistrů proti Portu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud