22. února 2016 • 20:05

Konec Guardioly? Šok, dozvěděli jsme se to z televize, řekl Vidal

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hvězdy Bayernu byly z té zprávy v šoku. Když se trenér Pep Guardiola rozhodl pro odchod z bavorského klubu do Manchesteru City, nikomu v kabině o tom neřekl. „Bylo to zvláštní, o jeho konci jsme se dozvěděli z televize,“ přiznal záložník Arturo Vidal.



Že to slavný kouč v Mnichově po třech sezonách v létě zabalí, se sice proslýchalo nějaký čas, jenže všechno bylo v rovině spekulací. V napětí byli nejen fanoušci, ale i samotní hráči. Až to najednou v prosinci všechno prasklo a informaci zveřejnila média. Mezi hráči Bayernu ale nikdo nic netušil.

„Když jsme to slyšeli, přišlo nám divné, že nám o tom dopředu nic neřekl,“ diví se i s odstupem Chilan v rozhovoru pro list La Gazzetta dello Sport.

Na plánech vyhrát v sezoně, co se dá, se prý v mnichovském klubu nic nezměnilo. „Ať to bude tak či onak, budeme mít i dál vynikajícího trenéra. Přijde Carlo Ancelotti. Teď chceme všechno vyhrát, ať může Pep odejít do City spokojený,“ hlásí Vidal, jenž přišel do Bayernu v létě za 28 milionů liber z Juventusu.

V nejvyšší německé soutěži míří Bayern za dalším titulem, rád by ale vyšperkoval sezonu triumfem v Lize mistrů. Tam se v úterý srazí s italským Juventusem Turín, takže bude mít souboj pro Vidala pikantní nádech. Na zápas se záložník moc těší.

„Vracím se jako soupeř, ne jako nepřítel. Nevím, jak mě fanoušci přijmou, ale je to pro mě hodně zvláštní,“ vykládal Vidal. „Kdyby se mi povedlo dát gól, tak slavit nebudu. Za ty čtyři roky, co jsem byl v Juventusu, jsem se hodně naučil. A z klubu jsem odešel jen kvůli tomu, že to byla pro mě příležitost a taky dobrý tah pro Juve. Takže jsme byli všichni šťastní.“

Po Vidalově přihrávce se parádně trefil za Bayern Thomas Müller a fanoušci šíleli.
Po Vidalově přihrávce se parádně trefil za Bayern Thomas Müller a fanoušci šíleli.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud