17. března 2016 • 08:10

Vrba chválil Guardiolu. Je úžasné, jak se Bayern prosadil, řekl

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velkolepý obrat fotbalistů Bayernu v odvetě osmifinále Ligy mistrů proti Juventusu (4:2 v prodloužení) nadchl i kouče české reprezentace Pavla Vrbu. „Je úžasné, jak se domácí dokázali prosadit, i když Juventus pečlivě bránil a byl často v přečíslení,“ chválil svěřence Pepa Guardioly ve studiu O2 TV.



„Bayern vyvinul v druhém poločase i prodloužení obrovský tlak a asi i zaslouženě postoupil. Kdyby Juventus proměnil jednu ze svých velkých šancí, dal gól, tak bylo po zápase, to byl klíčový okamžik,“ popisoval Vrba .

„Takový je prostě fotbal. V minulém utkání dokázal Juventus z 0:2 vyrovnat, nyní se obrat povedl Bayernu,“ dodal reprezentační trenér, který vyzdvihl i vydařená střídaní španělského stratéga Pepa Guardioly.

Ten poslal na hřiště v průběhu zápasu Comana a Thiaga, kteří svými góly v prodloužení strhli triumf na stranu Bayernu.

„Bayern ukázal obrovskou sílu ve vzduchu, což potvrdila i vyrovnávací branka Müllera. Je to i typologií hráčů. Je úžasné, jak se domácí dokázali prosadit, i když Juventus pečlivě bránil a byl často v přečíslení,“ vykládal ve studiu Vrba. Juventusu, který odehrál fantastický první poločas, podle něho došly síly.

„Poté hrál Juventus v hlubokém bloku, devět hráčů vzadu a na první pohled jim docházely síly. Dali do toho všechno, ale pak už ta únava na nich byla vidět a Bayern je přehrál,“ konstatoval český kouč.

Thiago Alcantara se postaral o třetí gól Bayernu
Thiago Alcantara se postaral o třetí gól Bayernu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud