12. dubna 2016 • 22:38

Ronaldo vystřílel Realu postup do semifinále LM! Slaví také City

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před zápasem byli v těžké situaci, ale nyní mohou slavit. Fotbalisté Realu Madrid zvládli ve čtvrtfinále Ligy mistrů proti Wolfsburgu velký obrat, smazali dvoubrankové manko a po výhře 3:0 jsou v semifinále. Děkovat mohou Cristianu Ronaldovi, který zaznamenal hattrick. Oslavy propukly také v Manchesteru, kde domácí „Citizens“ porazili 1:0 PSG a jsou poprvé ve své historii v semifinále.



Real minulý týden v Německu prohrál 0:2, na San Bernabeu ale manko vymazal už po 17 minutách. Dvěma góly v rozmezí 88 vteřin se o to postaral Ronaldo, který navíc v 77. minutě přidal z přímého kopu třetí gól a poslal Madrid do šestého semifinále v řadě.

Ronaldo si připsal pátý hattrick v Lize mistrů a vyrovnal tak rekord barcelonského rivala Lionela Messiho. V probíhajícím ročníku navíc zaznamenal 16 branek a od rekordu soutěže, který stanovil v sezoně 2013/14, dělí portugalskou hvězdu jediný zásah. Ronaldo je s 93 góly i nejlepším střelcem historie Ligy mistrů.

MATCH OVERVIEW LEGACY
12. 4. • 20:45
Real Madrid
Real Madrid
3:0
ONLINE
12. dubna
20:45
VfL Wolfsburg
VfL Wolfsburg
Góly

Domácí: 15. Ronaldo, 17. Ronaldo, 77. Ronaldo

Hosté:

Sestavy

Domácí: Navas – Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo – Modrić (90+2. Varane), Casemiro, Kroos – Bale, Benzema (85. Jesé), Ronaldo.

Hosté: Benaglio – Vieirinha, Naldo, Dante, Ricardo Rodríguez – Guilavogui (80. Dost), Gustavo – Bruno Henrique (73. D. Caligiuri), Arnold, Draxler (31. M. Kruse) – Schürrle.

Náhradníci

Domácí: Varane, Jesé, Casilla, Vázquez, Rodríguez, Isco, Danilo

Hosté: Schäfer, Caligiuri, Kruse, Dost, Träsch, Casteels, Knoche

Karty

Domácí: Ronaldo

Hosté: Arnold, Gustavo, Dante, Vieirinha

Rozhodčí

Kassai – Ring, Toth (všichni Maďarsko)

Stadion

Estadio Santiago Bernabéu, Madrid (kapacita: 85454)

Manchester City sice vstoupil do odvety mizerně, když Sergio Agüero neproměnil penaltu, domácí to ale nakonec mrzet nemuselo. V 76. minutě rozhodl o jejich vítězství Kevin de Bruyne. Zatímco anglický celek poprvé postoupil do semifinále, PSG vypadlo ve čtvrtfinále už počtvrté za sebou.

MATCH OVERVIEW LEGACY
12. 4. • 20:45
Manchester City
Manchester City
1:0
ONLINE
12. dubna
20:45
Paris Saint-Germain
Paris Saint-Germain
Góly

Domácí: 76. De Bruyne

Hosté:

Sestavy

Domácí: Hart (C) – Sagna, Otamendi, Mangala, Clichy – Fernando, Fernandinho – Navas, De Bruyne (84. Y. Touré), Silva (87. Delph) – Agüero (90+3. Iheanacho).

Hosté: Trapp – Aurier (61. Pastore), Silva (C), Marquinhos – van der Wiel, Rabiot, Motta (44. Moura), Di María, Maxwell – Ibrahimović, Cavani.

Náhradníci

Domácí: Caballero, Iheanacho, Bony, Touré, Delph, Kolarov, Zabaleta

Hosté: Sirigu, Kimpembe, Stambouli, Moura, Kurzawa, Pastore, Ongenda

Karty

Domácí: Fernandinho

Hosté: Trapp, Pastore, van der Wiel

Rozhodčí

Carballo – Alonso, Yuste

Stadion

Etihad Stadium, Manchester

Odvetná čtvrtfinálová utkání fotbalové Ligy mistrů:

Real Madrid - Wolfsburg 3:0 (2:0)
Branky: 16., 17. a 77. Ronaldo. Rozhodčí: Kassai - Ring, Tóth (všichni Maď.). ŽK: Ronaldo - Arnold, Luiz Gustavo, Dante, Vierinha. Diváci: 80.000. První zápas: 0:2, postoupil Real.

Sestavy:

Real: Navas - Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo - Modrič (90.+2 Varane), Casemiro, Kroos - Bale, Benzema (84. Jesé), Ronaldo. Trenér: Zidane.

Wolfsburg: Benaglio - Vierinha, Naldo, Dante, Rodríguez - Pinto (73. Caligiuri), Guilavogui (80. Dost), Arnold, Luiz Gustavo, Draxler (32. Kruse) - Schürrle. Trenér: Hecking.

Manchester City - Paris St. Germain 1:0 (0:0)
Branka: 76. De Bruyne. Rozhodčí: Velasco - Alonso, Yuste (všichni Šp.). ŽK: Fernandinho - Trapp, Pastore, Van den Wiel. Diváci: 43.000. První zápas: 2:2, postoupil Manchester.

Sestavy:

Manchester City: Hart - Sagna, Otamendi, Mangala, Clichy - Navas, Fernando, De Bruyne (84. Touré), Fernandinho, Silva (87. Delph) - Agüero (90.+3 Iheanacho). Trenér: Pellegrini.

Paris St. Germain: Trapp - Van der Wiel, Aurier (61. Pastore), Silva, Maxwell - Motta (44. Lucas), Marquinhos, Rabiot - Di María, Ibrahimovic, Cavani. Trenér: Blanc.

Útočník Realu Madrid Cristiano Ronaldo slaví gól
Útočník Realu Madrid Cristiano Ronaldo slaví gól

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud