4. května 2016 • 12:15

Divoch Simeone. Na Bayernu ho mírnil Ribéry, málem přišel o finále

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Extraligový šerif má v play off víc práce. Jak se rodí tresty? Ujčík už ví, co bude po sezoně
Požár: Říkali mi, že Krejčího jako stopera neprodáme. Pomůže mu, když...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Šlo o napínavý večer. Hrál se výtečný fotbal, v maximální intenzitě i kvalitě. Souboj Bayernu Mnichov s Atlétikem Madrid (2:1), po kterém hosté slavili postup do finále Ligy mistrů, nabídl rovněž představení dvou výtečných trenérů. Josep Guardiola i Diego Simeone jsou vyhlášení "lítači" u postranních lajn, výbušné osoby. Trenér madridského celku Simeone neudržel nervy v závěru utkání, kdy u lavičky dokonce strčil do týmového kolegy. Do slovní potyčky se během utkání dostal i se svým protějškem.



Diego Simeone vždy celý zápas prožívá s mužstvem. Někdy se zdá, že u lavičky naběhá snad víc kilometrů než někteří aktéři utkání. V závěru duelu s Bayernem to ale přehnal.

Běželo nastavení, domácí vedli 2:1. Pokud by vstřelili gól, postupují, jinak se radovalo Atlético. Odkopnutý míč z kopaček hostí zrovna přistál kousek od lavičky španělského týmu, Simeone v tu chvíli chtěl využít taktického střídání.

Jasným gestem ukazoval směrem k hlavnímu sudímu, jenže hra pokračovala a Bayern dál útočil. Simeone v tu chvíli zuřil. Jeho naštvání odnesl muž, který v ruce držel světelnou tabuli signalizují čísla střídajících hráčů. Argentinský kouč do něj prudce strčil, vše bylo jasně vidět na záběrech kamer v přímém přenosu.

Pokud by se jednalo o rezervního sudího, Simeoneho by pravděpodobně neminul trest a nejspíš by ve finále nemohl na lavičku. Jenže mužem, do kterého strčil, byl člen realizačního týmu Atlétika a bývalý hráč Pablo Matesanz.

Simenone tak měl štěstí, jeho nevhodné extempore mu u UEFA projde. Velká bitva nabídla ještě další vyhrocené scény. Simeone se v prvním poločase pustil do slovní potyčky s Guardiolou, od trenéra Bayernu ho na distanc držel bavorský záložník Franck Ribéry .

"Doslova jsem se do toho utkání zamiloval, protože i můj tým hrál výborně. Vypořádali jsme se s tlakem a dokázali skórovat. Je neuvěřitelné, co jsme dokázali. Porazili jsme dva ze tří nejlepších týmů v Evropě," radoval se Simeone poté, co Atlético postoupilo po prohře 1:2.

To už byl v klidu a vychutnával si další obrovský úspěch své kariéry.

Divoký závěr utkání Bayernu s Atlétikem Madrid, kde se do slovní potyčky dostali trenéři Guardiola se Simeonem
Divoký závěr utkání Bayernu s Atlétikem Madrid, kde se do slovní potyčky dostali trenéři Guardiola se Simeonem

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud