Jakub Dvořák
27. května 2016 • 16:14

Vyhrát LM? Jako první sex. Ale podruhé už jste lepší, řekl Ramos

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před dvěma lety to byl on, kdo v posledních minutách vrátil Real Madrid do hry. Sergio Ramos vyrovnal finálovou bitvu Ligy mistrů proti Atlétiku Madrid a poslal zápas do prodloužení, které ovládl jeho tým. Letos se historie opakuje. V milánském finále proti sobě znovu budou stát madridské celky. „První finále je jako první milování. Pamatujete si to navždy, ale věřím, že to druhé, už bude z naší strany lepší,“ použil kapitán Realu netradiční sexuální přirovnání.



Při jubilejním desátém triumfu Realu Madrid v Lize mistrů sehrál důležitou roli. V sobotu povede „Bílý balet“ do finále opět proti městskému rivalovi jako kapitán, který hodlá pro svůj klub urvat triumf s číslem jedenáct a věří, že předchozí zkušenosti týmu velice pomohou.

„Bylo to opravdu výjimečné. Navíc jsem vstřelil ten důležitý gól, ale to už je dnes minulost. Je na čase otočit list a přidat další trofej do mého fotbalového životopisu. Jsem optimista a věřím, že máme velkou šanci zvítězit,“ pokračoval Ramos.

PŘEDSTAVENÍ TÝMŮ REALU A ATLÉTIKA

Představení týmu Realu a AtlétikaFoto Sport Magazín

To Atlético slibuje svému rivalovi velkou pomstu. Prohrané předchozí finále z Lisabonu stále leží hráčům v hlavě. Jak na odhodlání soupeře reaguje kapitán Realu? „K utkání mohou samozřejmě přistupovat, jak chtějí, ale nevidím důvod, proč by se nám měli mstít,“ řekl zkušený 30letý stoper.

Real ale nečeká nic snadného. Atlético při letošní spanilé jízdě napříč Ligou mistrů vyřadilo ve čtvrtfinále Barcelonu, v následném semifinále i Bayern Mnichov. Na svého madridského soka navíc umí. Z posledních pěti vzájemných zápasů odešlo dvakrát jako vítěz, dvakrát skončilo utkání remízou a jednou vyhráli svěřenci Zinedina Zidana .

„Pokaždé známe přednosti a slabiny svého soupeře. Především u Atlétika. Vždyť jeho filozofie se nemění. Čeká nás tvrdé utkání proti týmu, který je velice houževnatý a hraje velmi intenzívně,“ řekl Ramos o síle španělského rivala. Vezmou si jeho slova spoluhráči k srdci? To ukáže až sobotní večer na San Siru.

Organizátoři připravili fanouškům bohatý doprovodný program
Organizátoři připravili fanouškům bohatý doprovodný program

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud