31. května 2016 • 13:44

Divoká oslava v letadle Realu! Pila se limonáda, Pepe byl za hrdinu

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pojedenácté vyhráli nejprestižnější klubovou soutěž v Evropě. Nelze se divit, že si fotbalisté Realu Madrid vítězné finále v Lize mistrů proti Atlétiku Madrid pořádně užili. Hvězdy nepolevily ani přímo na palubě letadla z Milána. Kapitán Ramos, Ronaldo, Bale, Modrič ale i kontroverzní obránce Pepe bavili celou výpravu.



Ta změna bije přímo do očí. Vždyť ještě nedávno se spekulovalo, že vztahy v královském klubu nejsou zrovna ideální. Na tréninku byly k vidění kyselé obličeje jedné hvězdy vedle druhé. Velký problém s adaptací měl především velšský záložník Gareth Bale, který se dlouho nemohl pořádně naučit řeč, neseděla mu pozice na hřišti a proslýchalo se, že jej spoluhráči v čele s  Cristianem Ronaldem moc nemusí.

Nyní? Záběry z oslav triumfu v Champions League při návratu do Španělska přímo na palubě leteckého speciálu ukazují, jak je vše jinak. Šestadvacetiletý Velšan zpívá španělské chorály a křepčí se svými spoluhráči. Atmosféra oproti minulým měsícům diametrálně odlišná.

Hvězdy „bílého baletu“ to v letadle pořádně rozjely. Dokonce i bez alkoholu. V rukou byly k vidění pouze plechovky limonády. I tak ale bylo o zábavu postaráno. Z mikrofonu se ozývaly pokřiky i vyvolávání hráčů jako třeba Cristiana Ronalda či kapitána Sergia Ramose .

Na řadu však přišlo také jméno velkého hříšníka sobotního finále obránce Pepeho. Ten byl po utkání terčem kritiků kvůli teatrálnímu simulování.

Poté, co letadlo přistálo v Madridu, zamířili hráči okamžitě do centra města, kde už na ně čekaly tisíce fanoušků a společně oslavili jedenáctý titul v historii klubu. Oslavy pokračovaly i v neděli. Tentokrát však na stadionu Santiago Bernabeu.

Na oslavy dohlížel i kapitán Sergio Ramos
Na oslavy dohlížel i kapitán Sergio Ramos

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud