21. července 2016 • 16:00

Sparta - Steaua: Utkání 3. předkola LM bude vysílat exkluzivně iSport.cz

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci, pozor! Zápas 3. předkola Ligy mistrů mezi Spartou a Steauou Bukurešť bude možné v přímém přenosu sledovat pouze na webu iSport.cz, který získal exkluzivní práva na vysílání tohoto utkání! Úvodní bitva v boji o vysněný postup do prestižní Ligy mistrů se hraje na Letné v úterý 26. července, utkání začíná ve 20:00. Pokud budete chtít sledovat zápas přímo na Letné, vstupenky si můžete koupit na www.sparta.cz



Ostře sledované první utkání Sparty v boji o Ligu mistrů proti rumunskému soupeři bude na webu iSport spolukomentovat jako expert bývalý vynikající hráč Sparty a reprezentace Martin Frýdek.

"Jsme velice rádi, že jsme se na podmínkách vysílání se Spartou domluvili. Přímý přenos bude splňovat vysoké televizní standardy a věříme, že si k němu najdou cestu na našem webu nejen fanoušci letenského klubu," říká šéfredaktor deníku Sport a webu iSport.cz Lukáš Tomek. "Přenos bude spolukomentovat sparťanská legenda Martin Frýdek, což bude pikantní i vzhledem k pravděpodobné účasti jeho syna v samotném utkání. Že by ho ale v komentářích šetřil, se určitě nebojíme," dodává.

Zde můžete sledovat přímý přenos
utkání Sparta - Steaua >>

 

Návod na sledování přímého přenosu:

1) Ve vašem internetovém prohlížeči zadejte adresu www.isport.cz/steaua

2) Přihlaste se. Pokud jste dosud žádný zápas na iSport.cz nesledovali, tak se musíte nejdříve zaregistrovat. Nejjednodušší registrace je přes tlačítko „facebook“ či „google“ (podle vašeho přihlášení na Gmail). Pokud nechcete využít ani jeden z těchto způsobů, registrujte se klasickým vyplněním mailu, hesla a souhlasem s podmínkami. Nyní můžete pokračovat bodem 3. (Potvrzovací mail, který vám dorazí během pár minut, stačí potvrdit nejpozději do 14 dnů, aby se váš účet po dvou týdnech nezablokoval. Ke sledování přenosu to není nutné provádět hned ve chvíli registrace)

3) Vyberte si způsob platby. Přes SMS za 79 korun, při platbě kartou za 69 korun. V případě SMS vám obratem dorazí kód, který vložíte do připraveného pole, následně zmáčknete tlačítko „Odemknout zápas.“

Doporučujeme nenechávat zakoupení zápasu na poslední chvíli. Nenechávejte nákup zápasu na poslední chvíli. Budete-li platit pomocí SMS až těsně před začátkem nebo během zápasu, doručení aktivačního kódu prostřednictvím mobilního operátora se může prodloužit.

Přímý přenos utkání bude na webu iSport.cz zpoplatněn částkou 79,- korun.
V případě platby kartou bude cena 69,- korun. Zápas lze po zaplacení sledovat jen z území České republiky.

Pokud se rozhodnete vychutnat si skvělou atmosféru přímo na Letné, tak vstupenky na domácí zápas Sparty se Steauou můžete koupit zde >>

Všechny zprávy o Spartě sledujte zde >>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud