26. července 2016 • 22:16

PĚT šancí Sparty v první půli. Šural se trefil, Lafata tutovku zazdil

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

První zápas 3. předkola Ligy mistrů má Sparta za sebou. Doma na Letné remizovala se Steauou Bukurešť 1:1. Sparťané musí být naštvaní především na neproměňování šancí v prvním poločase, kdy jich měli hned několik. Tu vůbec největší zahodil kapitán David Lafata, který rumunského brankáře Nitu nepřekonal z malého vápna. Úspěšný byl nakonec Josef Šural, ale nikdo ho už nedokázal napodobit. Ve druhém poločase totiž Sparta výrazně ubrala a k vážnější šanci se už nedostala. Podívejte se na největší příležitosti Sparty v duelu se Steaou.



4. minuta: Dočkalova střela

První velkou šanci Sparty si připsal záložník Bořek Dočkal. Tiémoko Konaté zatáhl míč až k postranní lajně a zpětnou přihrávkou pod sebe našel právě nabíhajícího Dočkala. Ten se vůbec nerozpakoval a opřel se do míče. Brankář Florin Nita však byl připraven a střelu kryl.

Sparta - Steaua: Konaté našel zpětnou přihrávkou Dočkala, toho vychytal Nita
Video se připravuje ...

30. minuta: Lafata na malém vápně

Doslova gól na noze měl ve 30. minutě po kombinační akci Josefa Šurala a Bořka Dočkala kapitán David Lafata. Jenže sparťanský kanonýr napálil míč z hranice malého vápna přímo do brankáře Nita, který si tak připsal skvělý zákrok.

Sparta - Steaua: Lafata z parádní pozice trefil pouze Nitu!
Video se připravuje ...

33. minuta: Šural se zastřeloval

Ve 33. minutě se opět připomněl Josef Šural. Po přihrávce Konatého si míč převzal do střelecké pozice a nečekaně ohrozil brankáře Nita. Jeho pokus mířil však pouze doprostřed a rumunský gólman neměl sebemenší problém zasáhnout.

Sparta - Steaua: Do brány neprošla Šuralova střela ani Lafatova dorážka
Video se připravuje ...

35. minuta: Šuralův gól

Podruhé už to Josefu Šuralovi vyšlo. Sparťanský útočník se trefil po rohovém kopu, míč do sítě poslal pro něj trochu netradičně hlavou.

Sparta - Steaua: Šural se hlavou trefil po rohu na 1:0
Video se připravuje ...

40. minuta: Konatého střela

Křídelník z Pobřeží slonoviny Tiémoko Konaté byl opravdu při chuti. Ve 40. minutě se dostal k odraženému míči, zpracoval si jej a bez rozpaků vypálil směrem k brankáři Nitovi. Jeho střela jen těsně minula branku Steauy.

Sparta - Steaua: Konatého pěkná střela letěla těsně vedle brány
Video se připravuje ...

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Spartě? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

CELÝ SESTŘIH: 3. předkolo LM: Sparta - Steaua 1:1
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud