22. srpna 2016 • 21:50

Probuďte se! Paclík se Šádkem před LM mluvili k plzeňskému týmu

Autor: jon, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Většinou se přímo na trávníku v Doosan Aréně objevují až na předzápasových rozcvičkách, kde při odchodu do kabin popřejí plzeňským fotbalistům hodně štěstí. Tentokrát ale majitel Viktorie Tomáš Paclík a generální ředitel klubu Adolf Šádek přišli k západočeskému týmu o něco dřív. Den před odvetou play off Ligy mistrů s Ludogorcem Razgrad (první zápas vyhrál bulharský mistr 2:0) ve středovém kruhu hráčům osobně zdůraznili, jak důležitý čeká celý klub zápas.



V Plzni momentálně prožívají krušné týdny. Pod novým trenérem Romanem Pivarníkem sice hráči splnili základní požadavek, tedy postup do play off Ligy mistrů, když se štěstím vyřadili Karabach. Jenže výsledkově ani herně se jinak týmu vůbec nedaří.

Vrcholem zmaru byl bídný ligový zápas se Zlínem, kdy Západočeši doma prohráli 0:2. "Takhle nehraje Viktoria Plzeň," čertil se po utkání kapitán Roman Hubník a pořádně sjel všechny své spoluhráče.

Plzeň má šanci na nápravu v úterní odvetě play off Ligy mistrů proti Ludogorci Razgrad. K hráčům na předzápasovém tréninku přišli osobně promluvit do duše členové nejužšího klubového vedení - majitel Tomáš Paclík, generální ředitel Adolf Šádek i šéf sportovního úseku František Mysliveček.

K fotbalistům Plzně na tréninku promluvili i Šádek s Paclíkem
Video se připravuje ...

Před zahájením tréninkové jednotky si mužstvo svolali do středového kruhu. Co hráčům zdůrazňovali, lze jen odhadovat. Všichni ale dobře vědí, o co v úterý večer půjde. Pokud se Plzni podaří malý zázrak a smaže manko 0:2, vystřílí si podzim v nejlepší klubové soutěži světa a z ní plynoucí stamilionové bonusy.

"Minulý rok jsem vedl Bohemku, kterou také všichni odepisovali a podle podobných odhadů byla jasným sestupujícím, a také se to nenaplnilo. Uděláme vše pro to, abychom do poslední chvíle hráli s Razgradem o postup," vyhlásil den před utkáním plzeňský trenér Roman Pivarník.

Fotbalisté Plzně si zpestřili trénink „basketbalem“
Video se připravuje ...

Kozáčik před odvetou s Razgradem: Musíme dát první gól
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud