29. září 2016 • 04:40

Bláznivá LM! Penaltové drama, přestřelka City i vtípek s autobusem

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Co se to dělo? Středeční zápasy Ligy mistrů byly skutečně bláznivé! Tak například v utkání Celtiku s Manchesterem City, který měl být podle přepokladů jasnou záležitostí hostů, se strhla nevídaná přestřelka. Číslo branek se zastavilo až na šesti. Nestačí? A co takhle tři penalty ve třech zápasech ve třech minutách? A z toho dvě neproměněné, aby toho nebylo málo. A pokud chcete ještě víc, tak vtípek Mönchengladbachu je přesně pro vás...



Krutá přestřelka

Tohle se nečekalo. Manchester City měl Celtic přejet, ale opak byl pravdou. Skotský mistr na domácí půdě dokonce třikrát vedl! Svěřenci Pepa Guardioly ovšem dokázali třikrát vyrovnal a zápas tak skončil 3:3. „Hustý,“ vydechl si Gary Lineker.

Zajímavý příběh si pak v utkání prožil hostující záložník Raheem Sterling. Ten si dal totiž ve 20. minutě smolný vlastní gól, aby o osm minut později vyrovnal na 2:2. „Sterling to má dnes 1:1,“ smáli se fanoušci.

Penalta, penalta, penalta

V osmi středečních zápasech nařídili rozhodčí čtyři penalty. Na tom určitě není nic neobvyklého. Jenže ono to vypadalo, jako kdyby se sudí dohodli. Tři pokutové kopy totiž přišly na třech různých stadionech v rozpětí třech minut.

Pískalo se v Itálii, Bulharsku a Rusku. Zatímco útočník Neapole Milik proměnil, další dva exekutoři zklamali. Penaltu neproměnil obránce Razgradu Motti ani záložník PSV Propper. Jejich týmy to navíc stálo body.

To se nestalo Atlétiku, jehož kanonýr Antoine Griezmann penaltu rovněž neproměnil. Tým Diega Simeoneho přesto Bayern Mnichov porazil 1:0.

Autobus? Snad ne

Německá Borussia Mönchengladbach na Twitteru? To je kapitola sama pro sebe. Účet bundesligového klubu totiž pravidelně baví fanoušky a ani tentokrát nezklamal.

„Jsme zpátky na druhý poločas. Doufáme, že nebudeme potřebovat tohle,“ napsal německý klub k fotce s týmovým autobusem ve chvíli, kdy nad Barcelonou vedl 1:0. Mönchengladbach opravdu k pouhému bránění nesáhl, ale nakonec prohrál 1:2. Na Twitteru ovšem zůstal králem.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud