29. září 2016 • 15:16

Vaclík: Sánchezova šance? Měli jsme štěstí, že asi neměl svůj den

Autor: jam
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Výborný výkon Tomáše Vaclíka uchránil Basilej na Arsenalu ve středečním zápase Ligy mistrů od většího přídělu, než byla porážka 0:2. „Složitě se mi to hodnotí, něco jsem pochytal, ale nejdůležitější věc je, že jsme nezískali ani jeden bod,“ prohlásil český gólman pro iSport.cz.



Nejprve neměl šanci proti hlavičce Thea Walcotta, poté byl krátký na prudkou a umístěnou ránu stejného hráče. „Oba góly byly nejen pro mě, ale pro nás všechny složité. Při prvním gólu jsme neudrželi lajnu a místo ofsajdu tam byl Sánchez sám a dal to Walcottovi mezi naše obránce. Ten už to měl jednoduché,“ rozebíral český brankář Tomáš Vaclík .

„A druhý? Udělali výbornou narážečku, Walcott má formu, zakončil to fantasticky. S tím se těžko něco dělá. Možná kdybych měl jiné postavení, tak by to šlo chytit, ale trefil to výborně,“ uznal reprezentační gólman.

Jinak se ale v bráně oháněl, chytal výborně. „Složitě se mi to hodnotí, něco jsem pochytal, ale nejdůležitější věc je, že jsme nezískali ani jeden bod,“ smutnil Vaclík.

Především Alexis Sánchez na něm několikrát ztroskotal. Měl ho Vaclík přečteného? „Spíš jsme měli štěstí, že měl asi špatný den, že svoje šance neproměnil,“ konstatoval český brankář. 

Celý rozhovor s Tomášem Vaclíkem čtěte v pátečním deníku Sport 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud