3. listopadu 2016 • 10:00

Messiho výbuch po porážce na City: Vyšlo najevo, s kým se zhádal v tunelu

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ačkoliv si fanoušci Barcelony stěžovali, že jejich hráči se v úterním duelu Ligy mistrů na půdě Manchesteru City (1:3) úplně nepřetrhli, tahle porážka je evidentně hodně žrala. A nejvíc asi Lionela Messiho, který si svou frustraci po duelu vybil v tunelu. Co se tam dělo, se snaží rekonstruovat světová média. Existují minimálně dvě verze událostí, jisté nicméně je, že Messi měl před šatnami konflikt s Mikelem Artetou.



Když se Lionel Messi naštve, stojí to za to. A po porážce na Manchesteru City neměl vůbec dobrou náladu. Podle všeho to v tunelu k šatnám odnesl Mikel Arteta. Někdejší španělský fotbalista, který vyrůstal v barcelonské akademii, dlouhá léta dělal kapitána Arsenalu, kde ukončil kariéru a Pep Guardiola si ho vybral jako asistenta do nového angažmá u Citizens.

Arteta si po výhře plácal s hráči u postranní čáry, Messiho ale mělo rozzuřit, když začal divoce slavit i v tunelu, kde prý radostně vyřvával a šermoval rukama. Podle deníku The Sun mu měl Messi španělsky říct: „Jdi si to užívat do šatny, nedělej to tady.“

Lionel Messi musel skousnout porážku do City
Lionel Messi musel skousnout porážku do City

Citizens dokonce považovali za nutné vydat prohlášení, že španělský asistent za nic nemůže a Messiho rozhodně neprovokoval. Nicméně rádio El Partidazo De La Cope má trochu jinou verzi událostí. Podle ní Messi čekal v tunelu na sudího, když kolem něho procházel Arteta a údajně prohlásil: „Pokračuj, blázne, jdi odsud a padej do šatny.“

Na to pak měl Messi opáčit: „Ty idiote, pojď sem a řekni mi to do očí.“ Podle dalších zdrojů to křičel do dveří domácí šatny, každopádně byl vytočený do běla. Rozzuřenou hvězdu musel uklidnit až Messiho kamarád z argentinské reprezentace Sergio Agüero, který ho dvakrát poplácal po hrudi.

„Viděl jsem ho tam, cítil se mizerně. Znám ho dost dobře na to, abych věděl, kdy je v dobré náladě a kdy ve špatné. Ale když prohrajete, nikdo není v pohodě,“ prohlásil Agüero. „Když někdo prohraje, musíte ho respektovat. Leo nebyl v náladě na mluvení a já to respektoval,“ popsal Argentinec.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud