24. listopadu 2016 • 15:35

Cavaniho výbuch měl dohru v tunelu, Gerrard se smál Ramseyho herectví

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Středeční utkání Ligy mistrů mezi Arsenalem a PSG bylo velmi vyostřené po konfliktu Edinsona Cavaniho s hráči Arsenalu v závěru první půle, kdy uruguayský kanonýr udeřil do obličeje Aarona Ramseyho. Jeho herecká grimasa však pobavila Stevena Gerrarda, kterému se zdál Ramsey na svůj původ moc měkký.



Ostrá výměna názorů mezi hlavními aktéry odstartovala v závěru prvního poločasu, kdy byl po sporném faulu na Alexise Sáncheze odpískán pokutový kop ve prospěch Arsenalu. Po hvizdu sudího si vzal míč Edinson Cavani a nesl si ho jako malé batole.

Francouzský útočník Olivier Giroud si ovšem chtěl míč uzmout po sebe a vznikla mela. Girouda nakonec odtáhl pod krkem jeho klubový i reprezentační spoluhráč Francis Coquelin, ale vzápětí se před Cavaniho postavil do cesty Aaron Ramsey. Od svého soupeře schytal lehký úder do obličeje a okamžitě se za něj chytil, aby upozornil sudího.

Herecký výkon pobavil mimo jiné třeba anglického záložníka Stevena Gerrarda. „Velšani mají být tvrdí,“ rýpl si do velšského záložníka. Cavaniho zkrat se nakonec obešel bez povšimnutí a trestu, ale tím největším trestem bylo následné vyrovnání z kopačky Girouda.

Celá situace ale měla dohru při odchodu do kabin, kdy právě Giroud chytil Cavaniho zezadu za krk a hlasitě mu promlouval do duše. Hostující útočník si to samozřejmě nenechal líbit a oba hráči si vyměnili několik peprných slov. Spokojenější mohl být nakonec domácí borec, jehož tým získal bod za remízu 2:2.

Byl to totiž Cavani, kdo měl v závěru utkání na kopačce třetí gól, ale ve velké šanci selhal. O vítězi skupiny A se tedy rozhodne na dálku v posledním kole a bojovat se bude mimochodem také o účast v Evropské lize.

Skupina A

Z V R P Skóre B
1. Arsenal 6 4 2 0 18:6 14
2. Paris SG 6 3 3 0 13:7 12
3. Ludogorets 6 0 3 3 6:15 3
4. Basilej 6 0 2 4 3:12 2

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud