9. března 2017 • 13:40

4 + 2 = 6. Ďábelský Neymar se vysmál hráčům PSG, slavil s Hamiltonem

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

O tomhle zápase možná bude jednou vyprávět vnoučatům, stejně jako fanoušci Barcelony, kteří byli u TOHO. Brazilský kouzelník Neymar svým famózním výkonem ve druhém poločase duelu s PSG výrazně pomohl k dokonání zázraku v podobě potřebného výsledku 6:1 a postupu do čtvrtfinále Ligy mistrů. A tenhle triumf si také náramně užíval. Na sociální sítě chvíli po zápase vyslal fotku s hvězdným pilotem formule 1 Lewisem Hamiltonem a také si udělal dost krutou legraci z dvou hráčů francouzského týmu.



Neymar byl hlavní hvězdou večera. Získal penaltu na třetí gól Barcelony, když ale Cavani v 62. minutě snížil na 1:3, vypadalo to na definitivní konec nadějí. V 88. minutě ovšem právě Neymar z přímáku nádherně vymetl šibenici a začaly se dít věci.

Za stavu 4:1 se pak postavil k penaltě (po hodně sporném pádu Suáreze) a - jako by byl bez nervů - ji s přehledem proměnil. V tu chvíli chyběl Barceloně poslední gól, aby dokonala největší obrat v dějinách Ligy mistrů. A Neymar se rozhodl, že ho Barca prostě dá.

SESTŘIH Ligy mistrů: Barcelona - PSG 6:1. Úžasná jízda i sporné penalty
Video se připravuje ...

V poslední minutě nastavení se napodruhé dostal před vápnem k míči, vychutnal si obránce a poslal krásný centr do vápna, kde ho uklidil do sítě střídající Sergi Roberto. Euforie, která vypukla po gólu i rychle následujícím konci zápasu, se jen těžko dá popsat.

"Tohle byl můj nejlepší zápas, který jsem kdy v kariéře odehrál. Takhle nějak bych si svoje výkony představoval. Bylo to úžasné, něco takového zažijete jen jednou za život," hlásil Neymar, jenž prý Roberta vyslal do vápna, kde ho pak přesně našel.  "V závěru nastavení jsem jen řekl Sergimu, ať jde do vápna, že by mohl dát gól. A on to naplnil," usmál se spokojeně.

Sociální sítě se z triumfu Barcelony zbláznily. Do ruchu rychle začali přispívat i samotní fotbalisté - a Neymar vedl i tady. Fotku ze šatny rozeslali prakticky všichni, Brazilec ale dodával další munici.

Adriena Rabiot (vpravo) a Layvin Kurzawa takhle slavili výhru 4:0 v prvním zápase. K jejich smůle jim to Neymar sečetl jako šestku, kterou dostali na Camp Nou.
Adriena Rabiot (vpravo) a Layvin Kurzawa takhle slavili výhru 4:0 v prvním zápase. K jejich smůle jim to Neymar sečetl jako šestku, kterou dostali na Camp Nou.

Snímek s šampionem F1 Lewisem Hamiltonem byl jen začátek, na instagramové Stories začal sypat fotky a videa, třeba jak slaví dlouho do noci se Samuelem Umtitim nebo jak jeho otec pije panáka.

Vše ale začalo hodně drsným vtípkem - Neymar si „vypůjčil“ fotku záložníka PSG Adriena Rabiota, na které spolu s Layvinem Kurzawou slaví výhru v prvním vzájemném duelu. Bohužel pro ně ale součet jejich zvednutých prstů dělá šest, tedy dardu, kterou dostali na Camp Nou. A Neymar jim to nemilosrdně sečetl a poslal do světa…

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud