10. března 2017 • 16:50

PSG po výprasku od Barcelony: Pláč v kabině, tichý let i útok na auta

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vyhrát první zápas osmifinále Ligy mistrů 4:0, ve druhém vstřelit gól na hřišti soupeře a přesto nepostoupit? Přesně to se „povedlo“ hráčům Paris Saint Germain, kteří se ve středu večer stali oběťmi jednoho z největších obratů v historii fotbalu, když od rozjeté Barcelony schytali debakl 6:1. Jak si asi dokážete představit, nálada v kabině byla pod bodem mrazu.



„Hráči PSG přišli do šatny úplně zničení. Bylo naprosté ticho, nikdo se na sebe ani nepodíval. Pak to jeden hráč nevydržel a rozplakal se,“ popisuje atmosféru v kabině poražených reportér francouzského serveru RMC Sport Mohamed Bouhafsi. Ticho prolomil až trenér Unai Emery. „Nedokážu najít slova. Zklamali jsme. Naše mise je u konce. Nic víc už neuděláme,“ řekl skleslým hráčům.

Pařížanům nepomohla ani cesta domů, kam letěli o půl třetí ráno. „Atmosféra v letadle byla hrozná. Ani pohled, ani slovo. Celý tým vypadal mrtvě,“ pokračuje Bouhafsi. Kapitán týmu Thiago Silva podle jeho informací za celý let nepromluvil, a jediní, kteří se snažili spoluhráčům zvednout náladu, byli mladý stoper Presnel Kimpembe a záložník Hatem Ben Arfa. Ti byli při šestigólovém výprasku pouze na lavičce.

SESTŘIH Ligy mistrů: Barcelona - PSG 6:1. Úžasná jízda i sporné penalty
Video se připravuje ...

Hráče PSG na letiště „přivítal“ dav naštvaných fanoušků. Slovního napadení byl ušetřen jen střelec branky Edinson Cavani . Rozlícení příznivci se pustili i do aut hráčů, což zástupci klubu veřejně odsoudili. Z roje vzteklých francouzů si nic nedělal Thiago Motta, který se rozhodl, že odjede z letiště, i kdyby musel jet skrz dav.

PSG se po krutém vyřazení z Ligy mistrů musí soustředit už jen na domácí soutěž. Ve čtvrtfinále francouzského poháru jej čeká třetiligový tým Avranches, ve finále ligového poháru narazí na Monako. Právě na něj ztrácí tři body v souboji o první místo v Ligue 1.

MATCH OVERVIEW LEGACY
8. 3. • 20:45
FC Barcelona
FC Barcelona
6:1
ONLINE
8. března
20:45
Paris Saint-Germain
Paris Saint-Germain
Góly

Domácí: 3. L. Suárez, 40. Kurzawa (vl.), 50. Messi, 88. Neymar, 90+1. Neymar, 90+5. Roberto

Hosté: 62. Cavani

Sestavy

Domácí: ter Stegen – Mascherano, Piqué, Umtiti – Rafinha (76. Roberto), Rakitić (84. A. Gomes), Busquets, Iniesta (C) (65. Arda Turan) – Messi, L. Suárez, Neymar.

Hosté: Trapp – Meunier (90+3. Krychowiak), Marquinhos, Silva (C), Kurzawa – Rabiot, Matuidi – Lucas Moura (55. Di María), Verratti, Draxler (75. Aurier) – Cavani.

Náhradníci

Domácí: Cillessen, Turan, Alcácer, Alba, Digne, Roberto, Gomes

Hosté: Aréola, Kimpembe, Krychowiak, Pastore, Di María, Aurier, Ben Arfa

Karty

Domácí: Piqué, Busquets, Rakitić, Neymar, L. Suárez

Hosté: Matuidi, Draxler, Cavani, Marquinhos, Verratti

Rozhodčí

Deniz Aytekin. Asistenti: Guido Kleve, Markus Häcker. Čtvrtý rozhodčí: Mike Pickel. Brankoví rozhodčí: Daniel Siebert, Benjamin Brand (všichni GER)

Stadion

Camp Nou, Barcelona (ESP)

Návštěva

96290 diváků

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud