15. března 2017 • 13:20

Nasri vs. Vardy = blbec vs. herec! Experti i fanoušci řeší konflikt v LM

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Blbec versus herec. Tak viděli střet Samira Nasriho s Jamiem Vardym v osmifinálovém zápase Ligy mistrů mezi Leicesterem a Sevillou (2:0) fotbaloví experti a fanoušci. Francouzský záložník se podle nich hloupě nechal vyprovokovat, nit suchou ale nenechali ani na střelci „lišek“, který se ve vyhrocené situaci zachoval až příliš teatrálně.



Konflikt vyvrcholil v 74. minutě. Nasri už nevydržel Vardyho provokace a naznačil úder hlavou, načež se Vardy zakymácel jako vrba ve větru. Oba aktéři sporu dostali od rozhodčího pohotově žlutou kartu, nicméně pro Francouze už to byla druhá a ze hřiště se tak poroučel předčasně. Spoluhráči ho ještě cestou museli držet dát od anglického útočníka.

Nad Nasriho chováním kroutil hlavou legendární záložník Steven Gerrard ve studiu BT Sport. „Věděl, že už má žlutou. Od hráče s jeho zkušenostmi je to chování blbce a amatéra,“ řekl. Přisadil si i Rio Ferdinand. „Seville jeho vyloučení prospělo. Hrál v tempu přátelských zápasů, všechno jen zpomaloval,“ rýpla si legenda United.

Fanoušci na sociálních sítích ale viděli i druhou stranu mince. Na rozdíl od anglických novinářů neocenili, jak Vardy nalákal Nasriho do pasti a chytře ho nechal oslabit španělský celek, naopak považovali chování anglického útočníka za šokující.

Slavný golfista Shane Lowry dokonce v žertu zalitoval, že už jsou rozdány filmové Oscary. „Vardy rád simuluje, ale jeho jméno nezní jihoamericky, tak to nikomu nevadí,“ napsal zase jeden z fanoušků Barcelony v reakci na to, že britská média přehlížejí Angličanovo chování, i když se pustila do přihraných pádů Luise Suáreze .

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud