20. dubna 2017 • 18:50

Prázdný Nou Camp pro Nedvěda. Na Barceloně zpívali české legendě

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fascinující večer prožili fotbalisté Juventusu Turín ve středu v Barceloně. S domácími hvězdami uhráli bezbrankovou remízu 0:0 a zajistili si postup do semifinále Ligy mistrů. U ohromného úspěchu nemohl chybět Pavel Nedvěd. Česká ikona italského klubu, v současnosti viceprezident Juventusu, si po skončení zápasu vychutnával na ploše velký aplaus hostujícího kotle, kde fanoušci slavili ještě dlouho po závěrečném hvizdu.



"Osamělý muž běží po trávníku. Poslední fanoušci Juventusu začínají zpívat. Je to Pavel Nedvěd !" přiblížil na Twitteru jeden z fanoušků dění na barcelonském Nou Campu.

Na sociální síti se objevilo i video přímo z jádra italských fanoušků přítomných na stadionu. Jakmile se k nim z trávníku blížila drobná postava v obleku, spustili ohromný aplaus.

Pavla Nedvěda v Turíně milují, uctívají ho jako klubovou legendu a dávají mu to neustále najevo. Jeden z nejúspěšnějších českých fotbalistů v Juventusu zářil jako hráč, teď se vyšvihl i na funkcionářském poli. Už je z něj viceprezident klubu, tedy druhý nejvýše postavený činovník.

Vyřazení Messi a spol. ve chvíli, kdy se osamělý Nedvěd procházel po hřišti, nejspíš po sprše mizeli ze stadionu, zatímco italští hosté si užívali ohromnou euforii. Juventus poslal ze hry katalánského favorita, Barceloně tak oplatil porážku 1:3 z finále v Berlíně v roce 2015.

SESTŘIH Ligy mistrů: Barcelona - Juventus 0:0. Hostům remíza stačila
Video se připravuje ...

Nedvědův klub může na vysněnou trofej dosáhnout letos. Vyřadil jeden z nejlepších světových klubů a před sebou už má dvě překážky. Semifinálového soupeře se dozví při pátečním losu ve švýcarském Nyonu.

Někdejší vynikající záložník si úspěchy v Lize mistrů vždy ohromně vychutnává. Nedvěd jako hráč prestižní soutěž nikdy nevyhrál, nejblíž byl v roce 2003. Do finále s AC Milán na Old Trafford ale nemohl zasáhnout kvůli žlutým kartám, navíc Juventus tehdy prohrál na penalty.

Pavel Nedvěd na utkání Barcelony s Juventusem v odvetě čtvrtfinále Ligy mistrů
Pavel Nedvěd na utkání Barcelony s Juventusem v odvetě čtvrtfinále Ligy mistrů

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud