6. června 2017 • 04:20

Budoucnost velkých jmen Realu: Bale chce zůstat, James řeší nabídky

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
  • Trenér Realu Madrid Zinedine Zidane má v klubu velmi silnou pozici, to se ale nedá říct o některých jeho svěřencíchTrenér Realu Madrid Zinedine Zidane má v klubu velmi silnou pozici, to se ale nedá říct o některých jeho svěřencíchFOTO: Koláž iSport.cz

    Sezonu snů má za sebou Real Madrid. Pod vedením Zinedina Zidana dokázal po pěti letech ovládnout La Ligu a navíc se stal prvním týmem v moderní historii, který obhájil triumf v Lize mistrů. Oslavy mohly propuknout naplno. Vedení „bílého baletu“ ovšem už zároveň musí hledět do budoucna. Již nějaký čas se spekuluje o možných posilách, důležitá je ale především budoucnost současných hvězd. Podívejte se, jaká leží před těmi největšími jmény v kádru Realu.

  • Zinedine Zidane

    Zinedine Zidane dovedl Real k obhajobě v Lize mistrůFoto Reuters

    Zatím prožívá v Realu angažmá snů. Za rok a půl vyhrál s týmem dvakrát Ligu mistrů a po pěti letech ho dovedl také k domácímu titulu. Hráči ho respektují a fanoušci milují. V tuto chvíli má skutečně Zidane mimořádně silnou pozici.

    „Pokud bude chtít, může u nás zůstat do konce života,“ řekl dokonce prezident Realu Florentino Pérez. To je zrovna u přísného šéfa, který střídá trenéry hodně často a na jména nehledí, dost odvážné tvrzení.

    Zidane každopádně moc dobře ví, jak to v Realu chodí. Za rok může být všechno jinak. Proto euforii krotil. „Mám smlouvu ještě na rok a minimálně do té doby tu budu,“ sdělil francouzský kouč. Očekává se ale, že kontrakt brzy prodlouží.

    SESTŘIH La Ligy: Málaga - Real Madrid 0:2. Bílý balet slaví po pěti letech titul
    Video se připravuje ...

  • Cristiano Ronaldo

    Je to tam! Cristiano Ronaldo se raduje ze své druhé trefy proti JuventusuFoto Reuters

    Tady není o čem. Pokud se někdy pochybovalo o jeho výkonnosti a spekulovalo se o možném přestupu, tak teď o tom nemůže být ani řeč. Ronaldo měl famózní závěr sezony, pro Real je nadále klíčovým mužem. Smlouvu má do roku 2021.

    Nejlepší střelec v historii klubu byl po triumfu v Lize mistrů v euforii, ale nebyl by to on, aby hned nemyslel na další úspěchy. „Jsem teď ještě motivovanější než kdy jindy,“ tvrdil Portugalec. Kromě týmových úspěchů bude chtít opět získat Zlatý míč. Už teď je velkým favoritem.

    SESTŘIH finále Ligy mistrů: Juventus - Real Madrid 1:4. Ronaldo řádil, Mandžukič dal krásný gól
    Video se připravuje ...

  • Gareth Bale

    Gareth Bale vyhrál Ligu mistrů v rodném CardiffuFoto Reuters

    Ve finále Ligy mistrů nastoupil jen jako náhradník, protože se vracel po zranění. A právě zdravotní trable ho stojí hodně a mohou ho stát i místo v Realu. Madridský klub má totiž zájem o supertalenta Mbappého z Monaka a mohl by z něj udělat nejdražšího hráče v historii fotbalu (až 135 miliuonů eur).

    Balea by mohl teoreticky Real obětovat. Sám záložník to ale vidí jinak. „Určitě nechci nikam odcházet, jsem v Realu šťastný,“ řekl po triumfu v Lize mistrů.

    Otázkou je, jaké plány s ním má trenér Zidane. Ten chce totiž dát mnohem více prostoru Marcu Asensiovi a pokud by skutečně přišel Mbappé, byla by konkurence na křídlech až příliš velká. Na druhou stranu francouzský kouč vždy Baleovi věřil. Tak jako tak, velký zájem má již tradičně Manchester United.

    Real Madrid - Espanyol: 2:0! Zápas rozhodl uzdravený Bale po krásné přihrávce Isca
    Video se připravuje ...

  • James Rodríguez

    Záložník Realu James Rodríguez slaví gól do sítě LeganésuFoto Reuters

    Je na odchodu, v Realu pro něj není místo. To je téměř jisté. Otázkou je, kdo za Jamese zaplatí poměrně vysokou požadovanou částku (kolem 50 milionů eur) a hlavně koho si Kolumbijec vybere. Nabídek bude totiž asi dost.

    Mluví se o zájmu Manchesteru United, Interu Milán či PSG. Jedna z mnoha spekulací se týkala také Bayernu Mnichov, kde by se mohl James setkat s oblíbeným trenérem Carlem Ancelottim, který na něj v Realu hodně sázel.

    La Coruňa - Real Madrid: Nádherný brejk hostů! Akci rozjel Kovačič, gólem zakončil James
    Video se připravuje ...

  • Keylor Navas

    Brankář Realu Madrid Keylor Navas slaví triumf v Lize mistrůFoto Reuters

    Dva roky po sobě vychytal Realu Ligu mistrů, přesto se živě spekuluje o jeho odchodu. Důvod? Šéf madridského klubu Florentino Pérez neztratil zájem o španělskou jedničku Davida de Geu z Manchesteru United.

    Jenže Navas předváděl ke konci sezony vynikající výkony a podle informací španělského deníku Marca za ním stojí kabina i trenér Zidane. Hráči v čele se Sergio Ramosem měli dokonce prezidenta Péreze požádat, aby Navas zůstal.

    Tomu by nahrávalo i to, že United nechtějí De Geu pustit. A pokud ano, tak hodně draze. Ideálně by navíc trenér José Mourinho ještě žádal částečnou výměnu, kromě Jamese či Balea má zájem i o Álvara Moratu.

    Celta Vigo - Real Madrid: Tutovka domácích! Wasse ale famózně vychytal gólman Navas
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud