16. srpna 2017 • 10:09

Malá domů, která může stát balík. Bern potopil v Lize mistrů kuriózní vlastňák

Autor: Daniel Ryl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vlastní góly jsou ve fotbale na denním pořádku, ale ten z úterního úvodního zápasu play off Ligy mistrů mezi Young Boys Bern a CSKA Moskva (0:1) může švýcarský tým ještě hodně mrzet. Celé utkání totiž rozhodla až vlastní trefa domácího obránce Kasima Nuha, který se nepohodl s brankářem a v nastavení ho hlavičkou přeloboval, čímž svému týmu výrazně zkomplikoval boj o postup.



Úvodní utkání play off Ligy mistrů nebylo ze strany švýcarských Young Boys vůbec špatné. Proti ruskému CSKA byli aktivnější, vytvořili si více šancí a k dokonalosti už chyběly pouze góly. V první minutě nastavení však přišel dlouhý nákop hostů z vlastní poloviny a následující vteřiny domácí publikum umlčely.

K vysokému míči přistoupil obránce Kasim Nuhu, který se ho pokusil hlavičkou posunout na brankáře Davida von Ballmoose, a když mu první pokus nesedl, zkusil to podruhé. Bohužel pro domácí už byl ale jejich brankář dávno příliš daleko z branky a mohl pouze sledovat, jak mu míč prolétá nad hlavou.

Dvaadvacetiletý brankář, který v létě přišel z druholigového Winterthuru, se ještě pokusil míč doběhnout, ale marně. Společně se stejně starým kolegou z obrany se tak mohl chytat za hlavu, protože daroval ruskému celku skvělý výsledek do odvety.

Bývalé mužstvo českého obránce Jana Lecjakse může naopak neshoda stopera s brankářem stát stamiliony korun, které by získal za případný postup do Ligy mistrů. V ruské metropoli tak musí pořádně zabrat, jinak ho čeká pád do Evropské ligy.

VIDEO | Podívejte se na vlastní gól Kasima Nuha

GALERIE | Podívejte se na momenty zápasu Slavie na hřišti APOELu

Zlamání ve tvářích slávistických fotbalistů
Zlamání ve tvářích slávistických fotbalistů

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud