2. listopadu 2017 • 08:12

Ronaldo: Krize Realu? Jsme v klidu. Nezapomínejte, čeho jsme dosáhli

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Portugalský útočník Cristiano Ronaldo si navzdory špatnému výkonu Realu Madrid a jasné prohře 1:3 v Lize mistrů s Tottenhamem ve Wembley nemyslí, že by byl obhájce titulu v krizi. Důležitější podle něho je, jak na tom bude Bílý balet na konci sezony.



Madridský celek v Londýně propadl a Ronaldo deset minut před koncem pouze upravil konečný výsledek. Vítěz tří z posledních čtyř ročníků Ligy mistrů si tak po senzační prohře 1:2 s Gironou v nejvyšší španělské soutěži připsal druhou porážku za sebou.

Real promarnil šanci zajistit si v předstihu místo v osmifinále a postup naopak dvě kola před koncem základních skupin mohl slavit Tottenham. "Nemůžete vždycky podat nejlepší výkon. Někdy prostě hrajete dobře, jindy špatně," řekl novinářům Ronaldo.

SESTŘIH Ligy mistrů: Tottenham - Real Madrid 3:1. Obhájce ztrestal Dele Alli
Video se připravuje ...

"Jsme v klidu, protože důležitější bude konečné umístění po sezoně. Musíme být v klidu," dodal. "Neprožíváme nejlepší období. Musíme to přijmout a nepřestat pracovat. Klidně bychom mohli prohrát tři, čtyři, nebo pět zápasů a stejně bych si nemyslel, že jsme v krizi," dodal.

Zatímco v Lize mistrů nemusí Real panikařit, protože je se sedmi body druhý a před Dortmundem a APOEL Nikósie má náskok pěti bodů, na domácí scéně prožívá nejhorší vstup do sezony za posledních pět let. Po deseti kolech ztrácí na vedoucí Barcelonu už osm bodů.

"Máme špatnou sérii, kterou chceme změnit. Čeká nás dlouhá cesta, abychom všechno napravili, ale jsem přesvědčený, že se nám to povede. Fotbal je samozřejmě o vítězstvích, ale lidé by neměli zapomínat, čeho tenhle tým dosáhl," uvedl Ronaldo. "A také si nemyslím, že bychom měli špatný přístup. Za nic se neschováváme a tvrdě pracujeme," prohlásil.

Z krize nemá strach ani trenér Realu Zinédine Zidane. "Vždycky se mě ptáte, jestli z toho mám obavy. Nemám a nikdy mít nebudu. Ale je pravda, že čtvrteční titulky v novinách nebudou příjemné čtení," prohlásil. "Nedaří se nám, ale máme čas všechno změnit. Víme jak, jen musíme tohle těžké období přestát," dodal.

SESTŘIH La Ligy: Girona - Real Madrid 2:1. Šok dotáhli domácí po poločase
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 27. Alli, 56. Alli, 65. Eriksen

Hosté: 80. Ronaldo

Sestavy

Domácí: Lloris (C) – Alderweireld (24. Moussa Sissoko), D. Sánchez, Vertonghen – Trippier, Eriksen, Winks (66. M. Dembélé), Dier, Davies – Kane (79. F. Llorente), Alli.

Hosté: Casilla – Hakimi, Ramos (C), Nacho Fernández, Marcelo – Kroos, Casemiro, Modrić (81. Hernández) – Isco (73. Mayoral), Benzema (73. Asensio), Ronaldo.

Náhradníci

Domácí: Vorm, Rose, Heung-min, Sissoko, Llorente, Dembélé, Aurier

Hosté: Vallejo, Hernández, Vázquez, Asensio, Mayoral, Ceballos, Ramos

Karty

Domácí: M. Dembélé

Hosté: Ramos

Rozhodčí

Çakιr – Duran, Ongun

Stadion

Wembley Stadium (Londýn)

Skupina H

Z V R P Skóre B
1. Tottenham 6 5 1 0 15:4 16
2. Real 6 4 1 1 17:7 13
3. Apoel 6 0 2 4 2:17 2
4. Dortmund 6 0 2 4 7:13 2

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud