6. listopadu 2008 • 02:00

Mourinho: To byly Vánoce (předčasné)

Autor: Blesk
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nasázeli tři góly a tři další připravili. Přesto museli v zápase Ligy mistrů s Famagustou skousnout remízu. Fotbalisté Interu Milán totiž na Kypru rozdávali dárky – tedy tři brankové nahrávky domácím a remízu 3:3.



Portugalský trenér Interu José Mourinho tak mohl jen uznale kývat hlavou a popřát Famagustě »šťastný a veselý«.

„Inter spáchal úplné harakiri,“ komentují úterní představení milánského velkoklubu italské deníky a už pro něj mají i novou přezdívku korespondující se zoufalou obranou – děravá banda.

Za to šéf »děravců« Mourinho ohodnotil divokou přestřelku poměrně s nadhledem: „Když započítám i Cambiassův neuznaný gól a tři vlastňáky, tak jsme dnes dali sedm branek.“

Největším tragédem zápasu se stal obránce Interu Nicolas Burdisso. První gól Kypřanů zařídil epesní malou domu, kterou obhodil vlastního brankaře, a při třetí brance souboj o balon ani tak nevypustil, jako se ho spíš skoro ani nezúčastnil.

Poslední dáreček domácím naservíroval Cambiasso, když při snaze odhlavičkovat míč od brány trefil hlavu protihráče, od které balón putoval rovnou do sítě. „Byly to opravdové dárky, ačkoliv Vánoce jsou ještě daleko,“ shrnul nešťastný zápas Mourinho.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud