3. srpna 2009 • 16:21

Slavii bude proti Šeriffu možná chybět Ragued

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Slavie Praha se v odvetném utkání 3. předkola Ligy mistrů proti Šeriffu Tiraspol možná budou muset obejít bez tuniského reprezentanta Hocine Ragueda. Zápas se hraje ve středu v Edenu, první duel v Moldavsku skončil před týdnem bezbrankovou remízou.



Právě v Tiraspolu si Ragued poranil sval a Slavii chyběl i v ligovém souboji v Brně. Zatímco český mistr generálku na Ligu mistrů prohrál 0:2, soupeř si svůj zápas odložil a připravuje se na odvetu. Do Prahy přiletí již dnes večer, v úterý absolvuje v Edenu oficiální trénink.

Kromě nejistého startu Ragueda nemůže kouč Karel Jarolím nadále počítat s trojicí hráčů. Vladimír Šmicer a Josef Kaufmann stále rehabilitují po zranění, zlomená kost v nártu nepustí na trávník ani útočníka Tomáše Pekharta.

Naopak nastoupit již může srbský záložník Dušan Vasiljevič, jehož přestup dotáhla Slavia dokonce minulý týden a stihla hráče zapsat na soupisku pro Ligu mistrů.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud