22. října 2009 • 15:29

VIDEO: Naštvaný Ronaldinho praštil Raúla

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mohl být rád, že nedostal červenou. Stačilo, aby rozhodčí postřehl, že Ronaldinho v závěru utkání Ligy mistrů praštil do tváře domácí hvězdu Raúla.



AC Milán nakonec ve středu v napínavém utkání vyhrál na hřišti Realu 3:2, když vítězný gól hostů vstřelil v 88. minutě brazilský šikula Pato.

O tři minuty dříve však mohl Milán přijít o Ronaldinha a kdoví, jak by konec utkání vypadal. Brazilce rozčílil neuznaný gól. Ten padl po rohu, který on sám zahrával. Belgický sudí De Bleeskere ho neuznal pro údajný faul na brankáře Casillase.

V mele, která nastala, byl Ronaldinho k nezastavení. A za úder do obličeje Raúla měl být vyloučen.

Ronaldinho při zápase s Realem neudržel emoce a udeřil Raúla Ronaldinho při zápase s Realem neudržel emoce a udeřil RaúlaFoto www.youtube.com

Ve středu to bylo v souboji Realu s AC Milán hodně bláznivé utkání. Real šel přitom brzy do vedení, když v 19. minutě předvedl svůj tragikomický moment brazilský gólman AC Dida.

Ten v poklidu lapil Granerovu střelu, pak si ale chtěl bouchnout míčem o trávník, jenže ten se od jeho kolena odrazil přímo před Raúla, který nezaváhal.

Čtěte dále: Bláznivý večer brankářů přinesl výhru AC Milán »

Svým 66. gólem v Lize mistrů vyrovnal dvaatřicet let starý rekord Němce Gerda Müllera v počtu gólů v evropských pohárech.

"Vydařený" večer gólmanů ale pokračoval i ve druhém poločase nadále. Při dalekonosné střele Pirla z pětatřiceti metrů selhal naopak Iker Casillas a rázem to bylo 1:1.

Kapitán Realu Madrid Raúl se raduje ze vstřelené branky.
Kapitán Realu Madrid Raúl se raduje ze vstřelené branky.

O čtyři minuty později si Španěl vybral další slabou chvilku. Vyběhl z branky likvidovat dlouhý pas před vápno, jenže trestuhodně minul a Pato měl před sebou prázdnou branku - 1:2.

Real Madrid ještě dokázal vyrovnat, ale v závěru po krásné nahrávce Seedorfa překonal Casillase svou druhou brankou v zápase Pato. Hvězdný Real Madrid bez zraněného Cristiana Ronalda poprvé v Lize mistrů prohrál.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud