11. srpna 2015 • 23:50

Internet šílí z Messiho: Chovej se slušně, co má říkat Ronaldo!

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dva góly z přímého volného kopu za 9 minut, oproti dvěma trefám za 16 měsíců. I takhle probíhalo v úterý večer obligátní popichování mezi příznivci Lionela Messiho a Cristiana Ronalda. Argentinec totiž v zápase o Superpohár mezi Barcelonou a Sevillou (5:4) vystřihl dva luxusní góly z přímáku v rozmezí devíti minut a spustil tím vlnu internetového šílenství.



„Ale Messi , chovej se slušně. Není potřeba něco takového ukazovat hned na začátku sezony,“ pousmál se na svém twitterovém účtu bývalý skvělý fotbalista a nyní neméně skvělý glosátor Gary Lineker poté, co argentinská hvězda přidala v 16. minutě zápasu druhou trefu z přímáku a otočila skóre na 2:1.

Už ve 3. minutě totiž otevřel skóre taky krásnou střelou z přímého kopu Ever Banega, ale jeho slavnější krajan ho dokonale zastínil. Mimochodem, dát dva góly z přímáku v jednom zápase se podařilo Messimu dát poprvé v kariéře.

Pozornosti fanoušků samozřejmě neuniklo, že Argentincův největší rival, Cristiano Ronaldo , se v poslední době při přímých kopech naopak trápí. V období od března 2014 do dubna 2015 nedal ani jeden gól z 56 pokusů. Nebo také jinak – Messi dal dva za 9 minut, Ronaldo dva za 16 měsíců.

Hvězda Barcelony začala Superpohár dvěma úspěšnými pokusy, pak se Messi dvakrát netrefil, ale pět minut před koncem druhého prodloužení přišla další jeho výrazná chvíle…

Přímý volný kop téměř z hranice vápna srazil obránce rukou, Messi se ovšem místo rozčilování vrhl po dorážce, kterou gólman Sevilly téměř zázračně stačil zastavit. Ale jen pro Pedra, který definitivně strhl triumf na stranu Barcelony.

Sympatické je, že Messiho třídu nakonec uznávají i fanoušci Realu a Ronalda. „Jestli jste Madridista nebo ne, musíte přiznat, že Lionel Messi je něco výjimečného. Neuvěřitelné,“ smekl twitterový účet @RMadridHome.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud