17. června 2015 • 18:43

Legenda USA se naštvala! Dempsey roztrhal sudímu poznámky

Autor: ,
Zahodil poznámky a byl okamžitě vyloučen.
TOP VIDEA
TOP 5 gólů 18. kola: Slávistické parády, hezky se trefila i ponížená Příbram TOP 5 gólů 18. kola: Slávistické parády, hezky se trefila i ponížená Příbram
Kometa Brno - Chomutov: Vincour napálil puk Čermákovi do obličeje, ten zůstal v krvi ležet na ledě Kometa Brno - Chomutov: Vincour napálil puk Čermákovi do obličeje, ten zůstal v krvi ležet na ledě
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kapitán fotbalové reprezentace USA Clint Dempsey si v utkání amerického poháru nevídaným způsobem vysloužil vyloučení. Útočník Seattlu v závěru zápasu s Portlandem roztrhal hlavnímu rozhodčímu notýsek s poznámkami.



Utkání dvou rivalů z MLS se zvrhlo v prodloužení za stavu 2:1 pro Portland. Seattle hrál na stadionu v Tukwile ve státě Washington už od 69. minuty bez vyloučeného Brada Evanse, ve 112. minutě dostal za faul červenou kartu i Michael Azira. Protestující Dempsey arbitrovi sebral a zahodil poznámky a pak je roztrhal.

VIDEO: Incident se stal na konci utkání

 

Po červené kartě ještě bývalý hráč Tottenhamu a Fulhamu a více než stonásobný reprezentant při odchodu ze hřiště provokativně zatleskal postrannímu rozhodčímu těsně před nosem.

Portland pak proti osmi protihráčům ještě jednou skóroval. Rozhodčí po zápase museli využít při odchodu do šaten policejní ochranu.

Témata:  sportfotbalMLSportlandseattledempsey