3. listopadu 2008 • 19:37

Pospěch přestoupí do Brna v lednu

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zbyněk Pospěch nakonec přece jen posílí fotbalisty Brna. Vedení klubu se totiž dnes po více než dvouměsíčním vyjednávání dohodlo s vedením Petržalky a po začátku lednového přestupního termínu by mělo hráče zaregistrovat.



Klub to dnes oznámil na svých webových stránkách s tím, že Pospěch by měl v lednu podepsat tříletou smlouvu.

Urostlý útočník českou ligu opustil před dvěma lety; tehdy jej zlákal norský Odd Grenland. Poté Pospěch zamířil do Petržalky, které pomohl letos v létě k mistrovskému titulu. Předtím působil v Opavě, ve Slovácku a v Liberci.

Pospěch uvízl v hledáčku Brna už v září. Tehdy jej brněnský majitel Roman Pros měl jako alternativu za exreprezentanta Marka Heinze, nakonec ale přivedl oba.

Brno má totiž se složením útoku velké problémy, které dále prohloubilo vyřazení Aleše Besty. Ten byl z kádru vyřazen po konfliktu s trenérem Petrem Uličným, který ale svého protivníka u týmu přežil jen o několik týdnů.

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud