11. listopadu 2008 • 14:27

Ličku prý vykopali ven!

Autor: han
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Do konce řádné hrací doby včerejšího šlágru mezi Mladou Boleslaví a Ostravou chyběly dvě minuty, když sudí Mikel vytáhl z kapsy červenou kartu!



Hostující Mário Lička tak musel předčasně do kabin. Co se stalo? Po tvrdém souboji s Kalinou se ostravský záložník ocitl na zemi, rychle vyskočil a ohnal se po soupeři.

Baník vyloupil Boleslav >>>

„Rozhodčí se lekl, že jsem rychle vstal ze země. Myslel si, že ho asi chci trefit nebo co. Pak mi dal červenou kartu. Já můžu přísahat. Všichni viděli, že jsem se ho ani trochu nedotknul,“ popsal celou situaci Lička.

Lička dostává červenou kartu
Lička dostává červenou kartu


Svého svěřence se zastal i trenér Karel Večeřa. „Stál jsem přímo u toho, šlo jen o náznak, nešlo v žádném případě o kontakt. Nebylo to na červenou kartu.“
Václava Kalinu, druhého účastníka incidentu, verdikt sudího rovněž překvapil.

„Rozhodčí písknul faul, otočil jsem se a směroval pryč. Pak jsem se znovu ohlédnul a viděl, jak rozhodčí ukazuje červenou. Byl jsem z toho překvapený. Nevím, co Ličku tak vyprovokovalo,“ řekl po utkání.

Otepka: Rozhodčí je také jenom člověk >>>


„Měl jsem míč před sebou a on mě zezadu pořád kopal do nohou. Dokonce i do zadku mě kopal. A když rozhodčí zapískal, tak si kopnul ještě jednou. Z toho pramenilo, že jsem prudce vstal.

Vykopal mě jak Kalina, tak i následně rozhodčí,“ bral celou věc s nadhledem Lička, jenž doufá, že za červenou neobdrží žádný disciplinární trest. „Snad to na záznamu bude vidět a dají mi jen podmínku,“ uzavřel.

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud