Karel Häring
20. července 2009 • 17:19

Slávista Trapp míří do Sparty!

Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle je překvapení! Pražští rivalové Sparta a Slavia si mezi sebou vymění hráče! Na Letnou míří záložník Petr Trapp. Ve Spartě bude hostovat, zatím není jisté, jestli na půl roku, nebo na celou sezonu.



„Oba kluby jednají o smlouvě, řeší se, jestli to bude na půlroční hostování, což preferuje Slavia, nebo na rok,“ potvrdil Sportu Ondrej Chovanec, hráčův manažer. „Je to blízko dohodě,“ dodal.

Sparta shání defenzivního záložníka, protože na start nové sezony má k dispozici pouze Luboše Huška.

Jiří Kladrubský je dlouhodobě zraněný a Juraj Kucka, který by na tomto místě mohl také zaskočit, zůstává mimo hru déle, než se původně očekávalo. „Šéftrenér Sparty (Jozef Chovanec) má o něj velký zájem,“ uvedl agent.

Trapp přišel do Slavie v průběhu zimní přestávky, vinou zranění ale nastoupil na jaře jen šestkrát. A protože si trenér Karel Jarolím přivedl v létě tuniského reprezentanta Hocina Ragueda, nezbylo by na něj místo.

Červenobílí chtěli bývalého hráče Plzně nejprve prodat, ale podle informací Sportu se Sparta zajímala pouze o hostování.

Trapp už je slávistou.
Trapp už je slávistou.

Vstoupit do diskuse
2

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud