6. března 2010 • 13:36

Boleslav v Příbrami hrát nebude. Kvůli sněhu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dnešní utkání 18. kola první fotbalové ligy mezi Příbramí a Mladou Boleslaví bylo kvůli nezpůsobilému terénu po vytrvalém sněžení odloženo. Informoval o tom ředitel oddělení profesionálního fotbalu ČMFS Ivo Lubas.



Oba kluby se předběžně dohodly, že duel odehrají v náhradním termínu ve středu 14. dubna.

Příbramský trávník má sice od léta nové vyhřívání, ale noční přívaly sněhu nemohl zvládnout. Nepomohlo ani nasazení přibližně sedmdesátičlenné úklidové čety. "Napadlo tu 25 až 30 čísel sněhu. Uklízeli jsme od šesti hodin ráno, ale padá to furt. Uklidíte půlku a druhá půlka zase zapadá," řekl ČTK příbramský sekretář Petr Soucha.

Krátce po poledni obhlédl situaci hlavní sudí zápasu Jiří Adam, který rozhodl o odložení. Prohlídky trávníku se vedle příbramských zástupců zúčastnil také sportovní ředitel Mladé Boleslavi Zdeněk Kudela.

"Pro fotbal je to jenom dobře. Teď je sice kolem nuly, ale brzy ráno bylo minus šest a v čase utkání, v půl sedmé večer, by to bylo podobné. Přišlo by pár lidí a to se nebavím o tom, že všude kolem je plno sněhu a auta by neměla kde parkovat," pokračoval Soucha.

Kluby se předběžně domluvily na náhradním termínu v polovině dubna, momentálně se čeká jen na souhlas mladoboleslavského trenéra Karla Stannera. "Je to náhradní termín daný svazem. Jim to vyhovuje, nám taky," dodal Soucha.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud