1. července 2011 • 16:25

Libor Došek opouští Teplice, jde do Slovácka

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový útočník Libor Došek změní dres v rámci české ligy a přestoupí z Teplic do Slovácka. Vytáhlý střelec, který v nejvyšší soutěži zaznamenal v pěti klubech už 73 branek, by měl podle svého agenta Ondřeje Chovance v jihomoravském klubu v nejbližší době podepsat dvouletou smlouvu.



Chovanec ve Slovácku může nahradit útočníka Petra Švancaru, který bude od nové sezony pomáhat Brnu po sestupu ve druhé lize. "Vše by mělo být smluvně uzavřeno v pondělí," řekl ČTK Chovanec s tím, že Došek se už v Teplicích rozloučil a je připravený zapojit se do přípravy ve Slovácku.

Třiatřicetiletý hráč nepřichází do neznámého prostředí, už v sezoně 1997/98 zde hostoval z Brna, ale tehdejší Synot ještě hrál druhou ligu.

Došek oblékne dres šestého ligového klubu. Začínal v Brně, pak působil v Liberci, Spartě a naposledy v Teplicích, kde působil od loňského ledna. Před Teplicemi okusil i půlroční zahraniční angažmá v řeckém Xanthi, kde se uvedl hattrickem, ale pak už střelecky mlčel.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud